Kezdőlap EGÉSZSÉG “Csodát tett a szódabikarbóna az arcommal!”

“Csodát tett a szódabikarbóna az arcommal!”

“Az emberek azon csoportjába tartozom, akinek már egész fiatal korban jelentkeztek pattanások, mitesszerek, sokszor nagyon csúnya hegek. Folyamatosan jártam kozmetikai kezelésekre,megvásároltuk a legdrágább kozmetikai szereket, de valahogy mindig csak bizonyos időre értem el javulást.

 

Az arcom annyira csúnya volt olykor, hogy szégyelltem kimenni az utcára, nagyon ritka volt az a pillanat, amikor rám nézett egy fiú. Ha vastag sminkbe borítottam az arcom csak rontottam a helyzeten, inkább még jobban magamra hívtam a figyelmet. Ekkor úgy döntöttem, hogy a természetes szépségápolásban is körbe nézek, hátha ott rejtőzik a nekem való megoldás. Ekkor találtam rá erre a szódabikarbónás módszerre, amelynek segítségével rövid időn belül végre mosolyogva léptem ki az utcára és néztem tükörbe. Visszanyertem önbizalmam és a mai napig jó érzéssel tölt el megérinteni a bőröm! Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretne ragyogó, hibátlan arcbőrt!”

Íme a recept!

Hozzávalók:

  • 1 evőkanál szódabikarbóna
  • fél evőkanál száraz kamillavirág
  • annyi meleg víz, hogy krémszerű masszát kapjunk

Elkészítés:

Keverjük össze a hozzávalókat és rövid időre hagyjuk lefedve (kb. 5-7 perc). Gőzölögtessük meg az arcunkat 10 percen át, hogy a pórusok jól kitáguljanak, majd egy puha fogkefe segítségével vigyük fel a krémet. Lágyan, finoman, körkörös mozdulatokkal masszírozzuk az arcbőrbe, kikerülve a szem és a száj környékét. Körülbelül 5 perc elteltével mossuk le langyos vízzel. Naponta ismételjük meg ezt a folyamatot.

Szerző: tudasfaja.com

loading...