Kezdőlap AKTUÁLIS Családirtás Győrben: megölte az apa két gyermekét, majd magával is végzett

Családirtás Győrben: megölte az apa két gyermekét, majd magával is végzett

Fotó: police.hu

Megöltek két gyereket egy győri lakásban.

 

Holttestüket ma 14 óra 50 perckor találták meg a rendőrök, akik lakossági bejelentés alapján vizsgálták át az ingatlant.

Egy másik helyiségben az édesapa holttestét is megtalálták.

A police.hu közleménye szerint, a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján halálukat édesapjuk okozta, aki a bűncselekményt követően önkezével vetett véget életének.

Az MTI-nek elküldött rendőrségi közleményből kiderült, hogy egy 13 éves lány és egy 10 éves fiú holttestét találták meg, az apa harmincöt éves volt

Közölték: a rendelkezésre álló adatok alapján a gyermekek halálát édesapjuk okozta, aki ezután öngyilkos lett.

A rendőrök 14.50-kor fedezték fel a győri lakásban a testeket. A helybeliek csak arra figyeltek fel, hogy éktelen szirénázással rendőrautók és gyermekmentő száguld a Szigethy Attila úton a Fehérvári út irányába.

Sejteni lehetett, hogy nagyobb gond lehet, elsőre balesetre tippeltem – írta a Facebookon egy helyi férfi.

Sajnos egyikükön sem lehetett már segíteni. Azt a rendőrség egyelőre nem tette közzé, hogyan ölte meg az apa a gyerekeit, majd magát.

– Ha a gyerekek édesanyja él, akkor nagy valószínűséggel az apa őt akarta büntetni valamiért. De az okok biztos megállapításához több részletet kellene tudnunk – találgatott Végh József kriminálpszichológus.

A szakértő szerint ha az anyuka már nem él, akkor beszélhetünk kiterjesztett öngyilkosságról, amikor a gyilkos biztos akar lenni abban, hogy áldozatát más már nem bánthatja.

Krízishelyzetben

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély számot!

loading...