Kezdőlap EGÉSZSÉG Csak 50 ml-t igyál ebből az elixírből naponta; megtisztítja a vérereket és...

Csak 50 ml-t igyál ebből az elixírből naponta; megtisztítja a vérereket és megelőzi a szívinfarktust!

Idővel sajnos a vérerek, vénák és artériák veszítenek rugalmasságukból, ahogyan a ház csővezetékeiben, úgy ezekben a fontos keringési vonalakban is lerakódások képződnek, amelyek a legrosszabb esetben elzárják a vér áramlási útvonalát, stroke-t, vagy szívrohamot okozva, de a magas vérnyomást is ennek a problémának köszönhetjük.

Azonban létezik egy csodás házi készítmény, amellyel tisztán tarthatjuk a vérereket, megőrizhetjük egészségüket és rugalmasságukat is. Ehhez a hatékony keverékhez csak a fokhagymára és citromra lesz szükség.

A fokhagyma azért csodás, mert képes feloldani a vérerekben lerakódott meszes anyagokat, egyszóval nagyszerű házi gyógymód az érelmeszesedés ellen, így kisebb lesz az agyvérzés, vagy a szívroham kialakulásának esélye.

A citromban nagyon sok jótékony ásványi anyag, vitamin, aminosav, pektin található.

Hozzávalók:

  • 6 citrom
  • 30 cikk fokhagyma
  • 1 liter víz

Elkészítés:

Mossuk meg a citromokat, hámozzuk meg, ahogyan a fokhagyma cikkeket is. A gyümölcsöket szeleteljük fel, majd a cikkekkel együtt tegyük bele egy turmixgépbe és zúzzuk krémmé az egészet.
Ezután a citromos, fokhagymás keveréket tegyük bele egy fazékba, öntsük hozzá az 1 liter vizet, majd mehet a tűzhelyre, forrni.

Azonban nem szabad felfőzni, csak éppen addig a pontig hagyjuk a tűzhelyen, míg forrásnak indulna. Ezután hagyjuk kihűlni, majd öntsük üvegekbe, tároljuk a hűtőben.
Három hétig napi 50 ml-kell elfogyasztani a keverékből, majd tartani kell egy hét szünetet, majd ismét jöhet a három hetes kúra. Egy évbe kétszer ajánlott megejteni ezt a kétszer három hetes kezelést.

Szerző: tudaasfaja.com

loading...