Kezdőlap EGÉSZSÉG Csak 1 pohárral igyál meg a rizs levéből és meg fogsz döbbenni...

Csak 1 pohárral igyál meg a rizs levéből és meg fogsz döbbenni a hatásától!

A rizs főtt leve eddig nem igazán szerepelt a fogyasztható italok listáján, de a cikk elolvasása után garantáltan megváltozik majd a véleményed!

A legújabb kutatási eredmények és a szakértők szerint nem lenne szabad leöntenünk azt a vizet, amely a rizs főzése során keletkezik, sokkal hasznosabb ugyanis, mint gondolnánk!

Lássuk miért olyan hasznos napi egy pohárral elfogyasztani ebből a vízből!

Gazdag energiaforrás

Ez a víz magas szénhidrátban és azonnali energiával látja el a testet. Reggel, étkezést követően fogyasszunk el egy pohárral ebből a vízből, ami segít szinten tartani a test energiáját a nap folyamán.

Székrekedés

A rizs leve serkenti az anyagcserét és támogatja az egészséges emésztést.

Kiszáradás

Nyáron, a nagy melegben különösen nagy figyelmet kell fordítanunk a megfelelő folyadékbevitelre, hogy megelőzzük a kiszáradást. Napi egy pohár rizs leve segít hidratáltan tartani a szöveteket.

Vírusos fertőzések

Ha vírusos megbetegedésben szenvedünk, napi egy pohár rizs leve segít felgyorsítani a gyógyulási folyamatot.

Hasmenés

A rizs leve különösen hatékony a hasmenés megszüntetésében, akár kisgyermekeknek is nyugodtan adhatjuk.

Rák

Bizonyos vizsgálatok eredményei azt állítják, hogy a naponta elfogyasztott rizs leve segít csökkenteni a rák kockázatát.

Alzheimer-kór

Bár nincs rá egyenlőre tudományos magyarázat, de a rizs leve az Alzheimer-kór megakadályozásában is fontos szerepet tölthet be.

UV-sugárzás

Ha nyáron minden nap megiszunk egy pohár rizs levet, akkor belülről adhatunk a bőrünknek egy olyan természetes védelmet, ami a nap sugaraival szemben védi a bőrt és a szövetek egészségét.

Szerző: tudasfaja.com

 

 

loading...