Kezdőlap AKTUÁLIS Brutálisat változik az időjárásunk a nyár hátralévő részében, ezt ígérik az időjósok!

Brutálisat változik az időjárásunk a nyár hátralévő részében, ezt ígérik az időjósok!

Hová tűnt az idén a nyár?-tehetnénk fel a kérdést, hiszen a fürdőruhát nem sok alkalommal lehetett még elő venni. Nem a kánikula tűnt el, hanem az időjárás végletességével van baj. Egyik percben tűzforrón éget a nap, másik percben pedig októberi időjáráshoz hasonló zivatarok hullanak a nyakunkba.

Az előrejelzések szerint 180 fokot fordul az időjárás a nyár további részében.

Hiába volt az utóbbi napokban inkább őszies az időjárás, úgy tűnik a következő hetekben meggondolja magát, és újra élvezhetjük a kánikulát, strandolást, vízpartot.

A következő napokban lassú, de egyre biztosabb felmelegedés várható, az augusztus igazi nyári időjárással fog kényeztetni.

Aki még nem volt nyaralni, érdemes az augusztus választania, hiszen, ha minden jól megy, úgy tűnik, ideális időjárás lesz a következő hónapban.

Sok napsütés lesz, és 30 fok körüli csúcshőmérséklet. Nem kell aggódni azoknak sem, akik nehezen viselik a hőséget, hiszen éjszakára kellemesen felfrissül majd a levegő.

Nappal is számíthatunk néhány felhőre, de annak majd direkt örülni fogunk a nagy kánikulában.

Augusztus 20. után, mint azt már megszoktuk, kellemes, kissé ősziesebb időjárás lesz.

Az évszaknak megfelelően öltözködhetünk, nem fogunk megfőni napközben, de azért még jócskán élvezhetjük a kényeztető napsugarakat.

Szeptemberben is kellemes vénasszonyok nyarára számíthatunk, élvezhetjük a hosszúra nyúlt nyár minden pillanatát.

Lehet, hogy a hónap vége felé, már előkerülnek az őszi kabátok, és a csukott cipők, de arcunkat még sokáig süttethetjük a kellemes őszi napsugarakkal.

tudasfaja.com

loading...