Kezdőlap AKTUÁLIS Brutális karambol a 4-es főúton: nagyon sok a halott

Brutális karambol a 4-es főúton: nagyon sok a halott

Súlyos baleset történt Ceglédbercelnél kedden délután; a 4-es főutat teljes szélességében lezárták. Információink szerint hét ember meghalt.

Külföldi kisbusz és egy teherautó ütközött frontálisan a 4-es főút 59-es kilométerénél, Ceglédbercel közelében. A baleset miatt az érintett útszakaszt teljes terjedelmében lezárták. Az elsődleges információk szerint a karambolnak több halottja is van.  A helyszínre több tűzoltó- és mentőegység is érkezett.

police.hu szerint a teherautó sofőrje megsérült, a halálos áldozatok a busz utasai voltak.

A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek, a forgalmat a Szentmártoni út felé terelik, a közlekedők a 40-es és a 46124-es utat érintve térhetnek vissza a 4-es főútra

 

FORRÁS: POLICE.HU

András Tamás, a Pest megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az atv.hu-nak azt mondta:

a balesetet szenvedett kisbusz külföldi honosságú, de azt nem tudni még, hogy az áldozatok milyen nemzetiségűek. A mentési akció még most is folyamatban van.

A Katasztrófavédelem Pest megyei igazgatóságának szóvivője, Csámpai Attila arról számolt be, hogy az ő egységeik a kisbuszt vágták szét, hogy a mentőegységek a beszorult utasokhoz hozzáférhessenek, ezt követően egy tűzoltóautó maradt a helyszínen.

Frissítés (20:53): A Blikk legfrissebb információi szerint a halottak száma kilencre növekedett. Hét férfi és két nő veszítette életét, amely értesülésünket a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője is megerősítette.

A Digi 24 hírtelevízió közlése szerint hét román állampolgár vesztette életét a Ceglédbercelnél kedden délután történt mikrobuszbalesetben.

loading...