Kezdőlap AKTUÁLIS Borzalmas hír érkezett! Elhunyt a csodálatos színésznő, sokak nagy kedvence

Borzalmas hír érkezett! Elhunyt a csodálatos színésznő, sokak nagy kedvence

Elhunyt Mira Furlan, a Babylon 5 és a Lost – Eltűntek sztárja. A színésznő 65 éves volt.

 

A szomorú hírt a színésznő Twitter-oldalán osztották meg. A posztból kiderül, hogy január 20-án távozott az élők sorából. A bejegyzéshez csatoltak egy idézetet, illetve egy képet is, amelyen a Lost sztárja boldogan nevet.

Az idézetben a következő áll: „Felnézek a csillagokra. Tiszta az éjszaka és a Tejút olyan közelinek tűnik. Oda megyek majd nemsokára. ‘Mindannyian csillagok vagyunk’ – emlékszem hirtelen Delenn soraira Joe forgatókönyvéből.

Nem egy rossz meglátás. Nem félek. De addig is hadd csukjam be a szemem és érezzem a szépséget körülöttem. És hadd lélegezzek a csillagokkal teli, sötét égbolt alatt. Belégzés. Kilégzés. Ennyi az egész.”

A színésznőt a Babylon 5 írója, J. Michael Straczynski is gyászolja, aki egy hosszabb megemlékezést osztott meg közösségi oldalain, amelyben leírja, milyen is volt Mirával együtt dolgozni.

„Ez egy szomorú éjszaka, mert barátunk és bajtársunk arra az útra távozott, ahol nem érhetjük el. De mint minden dologban, itt is utolérjük majd őt, és hiszem, hogy sok történetet kell majd elmondania nekünk és sok új szerepet kell megosztania az univerzummal” – írta az író bejegyzéséhez.


loading...