Kezdőlap AKTUÁLIS Borzalmas baleset: Áramütés ért egy 2 és fél éves kisfiút egy Baranya...

Borzalmas baleset: Áramütés ért egy 2 és fél éves kisfiút egy Baranya megyei vendégházban!

Megrázott egy kisfiút az áram egy Baranya megyei vendégházban pénteken.

 

168 Óra információi szerint áramütés ért egy két és féléves kisfiút Palkonyán egy vendégházban. A lap azt írja, hogy a szálláshely udvarán egy lámpaoszlopból kilógó vezeték okozta a bajt, amely nem volt leszigetelve – valószínűleg csak egy nejlonszatyorral takarták le. A kisfiúért mentőhelikopter érkezett, égési sérülésekkel szállították kórházba Pécsre. Az ügyben a rendőrség nyomozást indított.

A lapnak a kisfiú édesapja számolt be az esetről: azt mondta, a szállást az ismerősei foglalták le neki és a családjának Palkonyán, kihangsúlyozva, hogy két gyerekkel érkeznek. Az apa szerint a kisfia az udvaron szaladgált, szerinte ő vehette le a kábelekről a nejlonszatyrot, amit ő később már csak a földön látott. Mikor a kisfiú megfogta a vezetékeket megrázta az áram.

A gyermek első- és másodfokú égési sérüléseket szenvedett – szombaton délelőtt engedték ki a kórházból, már jobban van, de viselkedését befolyásolja a sokkhatás.

A 168 Óra érdeklődésére a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság annyit mondott, hogy a Siklósi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen. Azóta már leszigetelték a vezetéket, és a kilógó kábelt visszadugták a lámpába.

loading...