Kezdőlap AKTUÁLIS Bódi Margó megtörte a csendet a férjét való “megcsalással” kapcsolatban!

Bódi Margó megtörte a csendet a férjét való “megcsalással” kapcsolatban!

Álhíreket terjesztettek Bódi Margóról (58), ezzel igen kellemetlen helyzetbe hozva az énekesnőt! Bódi Guszti (61) feleségéről egy kamu információkat megosztó oldal azt írta, megcsalta a férjét, ráadásul nem is akárkivel: a portál szerint Margó szeretője ByeAlex (35).

 

Sőt, a cikk részletesen beszámolt a „románcukról”.

– Sokkot kaptam, amikor megláttam. Azt állították, hogy megcsalom a férjemet! Ráadásul nem is titkoljuk a viszonyt, mert több helyen kiszívtam Alex nyakát, ami látszik is – kezdte felháborodva lapunknak Margó. Az énekesnő tudta, ezt nem hagyhatja annyiban, a becsülete forgott kockán.

– Nálunk, lováriknál hatalmas szégyen már a feltételezés is, hogy egy nő megcsalja az urát, hát még az, hogy ország-világ ezt olvashatja – folytatta méltatlankodva az énekesnő, aki rengeteg üzenetet kapott a cikk miatt. – Sokan megvédtek, hogy ez biztosan nem igaz, mert tudják, sosem csalnám meg Gusztit. Persze mindig vannak olyanok, akik elhiszik ezeket a hülyeségeket, és ők nem kímélik az embert. Azonnal ügyvédet fogadtunk, ő írt az oldal üzemeltetőjének, majd döntöttünk, ha nem tűnik el a cikk, megyünk a rendőrségre, feljelentést teszünk, mert ez becsületsértés, szégyenbe hoztak. Ráadásul szegény Alexet is, őt is nagyon sajnálom – folytatta Margó.

ByeAlexet is megkerestük az eset kapcsán, de nem kívánt nyilatkozni.

Az ügyvédi felszólítás után lekerült a cikk az oldalról. Ám ugyanezen honlapon még mindig megtalálható egy iromány, amelyben Bódi Csabit (39) vádolják testi sértéssel, ráadásul állítólag az X-Faktor sztárját, Manuelt (19) verte meg egy benzinkúton.

– Ez a cikk még ott van az oldalon, de eddig nem tulajdonítottunk jelentőséget neki. Azt gondoltuk, tudják az emberek, ez nem lehet igaz, a fiam sosem tenne ilyet. Ám a történtek után ezt sem hagyjuk annyiban – magyarázta Margó. – Korábban azt írták, hogy Guszti kórházba került Thaiföldön, mert elkapta a koronavírust, és lélegeztetőgépen van. A családtagok sírva hívtak minket, hogy mi történt. Most már nem hagyjuk magunkat, és megmutatjuk, hogy Bódiékkal nem lehet packázni!A szakértő szerint évekig pereskedhettek volna, Margónak szerencséje volt, hogy hamar eltűnt az őt becsmérlő cikk.

– A rendőrség rágalmazás vagy becsületsértés miatt indíthat nyomozást, ám megítélheti úgy, az előbbi a bíróság jogkörébe tartozik. Ilyen esetben magánindítvánnyal lehet élni. Egy ilyen ügy akár évekig is elhúzódhat, és a sértett félnek kell az illetéket is fizetnie, viszont kevés esetben találják meg az oldal üzemeltetőit, így anyagi kártérítés ritkán van – mondta lapunknak dr. Szilágyi Roland ügyvéd.

Barabás Évi is hasonlóan járt

Nemcsak Bódi Margó járt így, egy videó, valamint két interjú is terjed az interneten, amelyekben állítólag Barabás Évi (51), a Fókusz műsorvezetője beszél súlyos egészségi problémáiról és arról, hogy ezekre két olyan szert szed, amelyek meggyógyították őt. Ez persze átverés.

„Visszaéltek a nevemmel, az arcképemmel, mindennel, ami mögöttem van – mondta az RTL Klub műsorvezetője a Fókusz riportjában. – Nem tudom, mi ez, nem tudom, jó-e, rossz-e, nekem semmi közöm hozzá.”

loading...