Kezdőlap AKTUÁLIS Berúgja az ajtót a tavasz :a jövő héten akár 20 fok is...

Berúgja az ajtót a tavasz :a jövő héten akár 20 fok is lehet

MEGOSZTÁS

Noha a hétvégén még bőven teles időre lehet számítani, azonban a jövő héttől teljesen feje tetejére áll minden, ugyanis a tavasz kellős közepébe csöppenünk majd.

 

Az Időkép.hu előrejezése szerint, jövőhéten 10 fok fölötti nappali hőmérsékletre számíthatunk, a melegedés pedig folyamatosan csak egyre jobban növekszik. Olyannyira, hogy nyugaton, délnyugatoncsütörtökre akár 19-20 fok is lehet.

Hétfőn száraz, napos idő vár ránk, amit néhol fátyolfelhők zavarhatnak meg némi gyengébb széllel, ami csak északnyugaton élénkülhet fel. 

Az enyhülés csak éjjel várható, napközben 7-10 fokra melegszik fel az idő, ami a Dunántúlon még ennél is magasabb lehet.

Kedden erősen felhős lesz az ég, majd délutántól északkelet, kelet felől felszakadozik, csökken a felhőzet. A nyugati tájakon még este is sok lesz a felhő. Számottevő csapadék nem valószínű. Az északnyugati szelet főként a Dunántúlon erős, néhol viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 17fok között alakul, nyugaton lesz az enyhébb idő.

Szerdán többnyire derült vagy gyengén felhős időre számíthatunk. Csapadék nem lesz. Az északi, északnyugati szél többnyire mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 15fok között alakul.


Csütörtökön többnyire gyengén felhős időre számíthatunk sok napsütéssel. Csapadék nem lesz. A nyugati, délnyugati szél többfelé megélénkül, néhol megerősödhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 20 fok között alakul, az Alpokalján lesz a legenyhébb idő.

loading...