Kezdőlap AKTUÁLIS Benedek Tibor halála után összetört az édesapja. Nem tudja vállalni

Benedek Tibor halála után összetört az édesapja. Nem tudja vállalni

BENEDEK TIBOR ÉS BENEDEK MIKLÓS FOTÓ: BLIKK.HU

Képtelen rá Benedek Miklós.

 

A tragikusan fiatalon elhunyt, háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor édesapja képtelen feldolgozni fia halálát. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész művész mély gyászba burkolózott, és bár több feladat is várna rá, hallani sem akar a munkáról.

Bár lassan visszatér az élet a színházakba, színészek és közönségük várják az újabb közös élményeket, van egy művész az országban, akinek egyetlen porcikája sem kívánja a világot jelentő deszkákat, ami egészen eddig az élete volt. Benedek Miklóst összetörte fia halála, egyelőre nem képes feldolgozni a gyászt. Alig egy hete írtunk arról, hogy a művész lelkének talán segíthet a munka, a friss hírek szerint azonban képtelen rávenni magát arra, hogy visszatérjen.


Bors úgy értesült, hogy a színészművésznek több megkeresése is volt új szerepekkel kapcsolatban, de az biztos, hogy idén már nem lép színpadra. Úgy tudni számára nem opció, hogy a munkába temetkezve próbálja túlélni ezt a nehéz időszakot. Benedek Miklós kollégái azt mondják, a színész a fia, Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó halála után, nem tud a munkára gondolni.

 

Forrás: Bors

loading...