Kezdőlap AKTUÁLIS Belefáradt Suzy, betelt nála a pohár! Hatalmas döntésre szánta el magát!

Belefáradt Suzy, betelt nála a pohár! Hatalmas döntésre szánta el magát!

Suzy és Jolly válása már egy ideje köztudott, sokan foglalkoznak a mulatós zenészek életével. Suzy is kap hideget-meleget, amire most közösségi oldalán reagált mindenkinek a tudtára adva álláspontját. Életét meghatározó döntést hozott:

“Belefáradtam a lélektelen kapcsolatokba, az üres hajbókolásba, a színlelt kedvességbe. Belefáradtam, hogy olyanoknak igyekezzek megfelelni, akik sosem törődtek velem, hogy azon aggódjak mit gondolnak rólam idegenek, s kedvelnek-e egyáltalán.

Nem akarok már olyanokra mosolyogni, akiknél nem érzem, hogy mindez szívből jövő lenne, vagy tettetett odafigyeléssel megértően bólogatni. Fittyet akarok hányni a szóbeszédekre, a hátam mögött összesúgókra és a gúnyosan arcomba nevetőkre. 

Függetleníteni kívánom magam mások véleményétől, s igyekszek életemet legjobb belátásom szerint élni. Úgy döntöttem életem főszereplője és annak legfőbb bírálója nem más, mint én vagyok.

Nem várok másokra, helyeslő szavakra, magasztaló vagy éppen lehúzó szónoklatokra. Rendületlenül haladok előre a nekem szánt utamon, nem törődve azzal hányan próbálják szárnyamat szegni.

Hiszen az út végén magam mögé tekintve az ő árnyékuk már rég elhalványodni látszik, ellentétben azokkal kik mindvégig vállvetve kísérték utamat.”

loading...