Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Bekeni majonézzel a haját, majd betekeri meleg törölközővel. Amikor lemosta a hajáról,...

Bekeni majonézzel a haját, majd betekeri meleg törölközővel. Amikor lemosta a hajáról, nem hittünk a szemünknek! (videó)

A majonéz az egyik legnagyszerűbb francia mártás, melyet 1756-os évtől kezdve, vagyis feltalálása óta az egész világ imád.

A tojássárga és olaj kombinációjából készülő majonézt legtöbbször citrommal, mustárral, tárkonnyal, fokhagymával, tormával vagy ecettel ízesítik. Számtalan ételhez, salátához használjuk, azonban nem árt azt is tudni róla, hogy az étkezésen túl kozmetikumként is alkalmazhatjuk.

Ha valaki hajproblémákkal küzd, próbálja ki a majonézes pakolást, hiszen csodákra képes. A töredezett, meggyengült, elvékonyodott hajat, rövid időn belül tápanyagokkal tölti fel, és dússá, energikussá varázsolja. A legjobb, ha házi majonézt használunk, hiszen ez sokkal egészségesebb, és nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot.

Csupán egy tojás sárgájára, és egy kevés növényi olajra lesz szükségünk az elkészítéséhez. Keverjünk egy kisebb adag majonézt, a hajunk hosszától függően változtassunk a mennyiségen. Egyenletesen oszlassuk el a masszát a hajunkon, kössük le egy nejlonzacskóval, majd melegítsük fel egy törölközőt, tekerjük rá, és borítsuk le még egy nejlonzacskóval.

Maradjunk így egy fél órán keresztül, majd alaposan mossuk, és szárítsuk meg. Az eredmény csodálatos lesz!

Forrás

loading...