Kezdőlap EZOTÉRIA Bármit is adsz,azt kapod vissza

Bármit is adsz,azt kapod vissza

“Minden egyes emberhez -bármilyen felületes kapcsolat fűz is hozzá a tőled telhető legnagyobb kedvességgel,megértéssel és szeretettel fordulj, és közben  ne várj semmiféle viszonzást. Ha így teszel,az életed végérvényesen megváltozik.”

 

 

Adj szeretetet -ez a törvény mindenre vonatkozik az életben. A kapcsolatokra is. Vagy szeretetet adsz minden egyes embernek,akivel kapcsolatba kerülsz,vagy nem. És amit adsz, azt fogod visszakapni.

Amit másoknak adsz,azt magadnak adod. Adj szeretetet másoknak kedvesség, bátorítás, támogatás, hála vagy bármilyen jó érzés formájában, és az megsokszorozva tér vissza hozzád.

Életed minden  területét elárasztja szeretettel,beleértve az egészséget, a pénzt, boldogságot, és a karriert.

Adj negativitást másoknak kritika, düh, türelmetlenség, vagy bármilyen rossz érzés révén, és garantáltan visszakapod!A negativitás megsokszorozódik,és még több negativitást hoz magával, ami életed minden területére hatással lesz.

251508-1280x800

Ha megvizsgálod a kapcsolataidat láthatod, hogy mi az, amit adtál. Amennyiben egy kapcsolatod nagyon jó az azt jelenti, hogy több szeretetet és hálát adtál bele, mint negativitást. Ha pedig nehéz s nagy kihívást jelent, akkor talán tudat alatt több negativitást adsz, mint szeretetet. Néhányan azt gondolják a másik ember tehet róla, hogy egy kapcsolat jó vagy rossz. Az élet azonban nem így működik. Nem mondhatod azt a szeretet erejének, hogy én csak akkor fogok szeretetet adni, ha a másik ember is ad nekem!

Az életben semmit sem kaphatsz anélkül,hogy előbb te ne adnál! Bármit is adsz, azt kapod vissza, tehát semmi sem a másiktól függ csak is tőled! Minden csak attól függ, hogy TE mit adsz és hogyan érzel!

loading...