Kezdőlap AKTUÁLIS Baleset miatt lezárták a 33-as főutat Debrecen közelében, többen megsérültek

Baleset miatt lezárták a 33-as főutat Debrecen közelében, többen megsérültek

Ács, 2010. augusztus 19. Rendõrségi kordon egy családi ház elõtt a Komárom-Esztergom megyei Ácson, a Dózsa György úton, ahol az MTI értesülése szerint családi tragédia történt; a helyszínen négy holttestet találtak: két gyermeket, egy férfit és egy nõt. Az MTI rendõrségi forrásból úgy értesült, hogy egy késsel ölték meg a két kiskorú gyermeket, a férfi és nõ pedig akasztás következtében vesztette életét. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Hárman megsérültek balesetben vasárnap délután a 33-as számú főúton Debrecen közelében, ahol személygépkocsi motorkerékpárral ütközött – közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.

 

Balogh Tamás tájékoztatása szerint a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az út érintett szakaszát a rendőrök teljes szélességében lezárták, a forgalmat Balmazújváros, illetve Hajdúszoboszló felé terelik.

A balesetben a motorkerékpár kigyulladt, a lángokat a debreceni hivatásos tűzoltók fojtották el – jelezte Papp-Kunkli Nóra, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

loading...