Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Azt hitték csak megfázott, később kiderült rákos lett az alig 1 éves...

Azt hitték csak megfázott, később kiderült rákos lett az alig 1 éves kisfiú

Az alig 1 éves William szülei kétségbeesetten rohantak egyik orvostól a másikig, hiszen érezték, hogy a kisfiúkkal valami nincsen rendben.

 

Minden csak egy ártatlannak tűnő megfázással indult, amiből nem nagyon tudott felgyógyulni a kicsi. Majd egy pár hét múlva furcsán elferdült a baba nyaka, de a háziorvos csak legyintett rá és hazaküldte őket.

Ekkor Tom és Kylie Horne nem bírták tovább és kórházba vitték a kicsit, ahol kiderült, hogy egy teniszlabda nagyságú daganat növekszik a fiúcska agytörzsén. Egyből meg is műtötték a kis Williamet, így sikerült a rákos daganat 85%-át eltávolítani. Igen ám, de pont ezért további utókezelést javasoltak a szülőknek: kemo- és sugárterápiát. Ezt azonban Tom és Kylie kategorikusan visszautasították! Ők abban hisznek, hogy a kenderolaj megnövelheti William esélyeit a túlélésre.

„Az első konzultáció után az orvosok azt mondták, hogy a kisfiamnak mindössze 1 éve van hátra. Majd a műtét után közölték, hogy a kemo- és sugárterápia segítségével nyerhetünk még 2-3 évet” – kezdte Tom.

„De ekkora dózis egy ilyen kicsi gyereknek… Minden ébren töltött perce szenvedés lenne, szerintem ez kegyetlenség” – tette hozzá Kylie.A szülők ezért úgy döntöttek, hogy kipróbálják a vadkenderből készített olajat, merthogy kutatások bizonyítják annak jótékony hatását. Sőt! Tom még azt is állítja, hogy ő már évek óta kutatja a kanabisz CBD vegyületének hatását, olvas a témában, ezért most szeretné, ha a kisfia egy olyan gyógymódot próbálna ki, ami fájdalommentes.

Azonban Michael Barnes professzor, aki a kenderolaj jótékony hatásainak kutatásával foglalkozik hangsúlyozta, hogy az olaj nagyon hatásos stressz, fájdalom, és epilepszia kezelésében, de nem szünteti meg magát a betegséget. Csupán a tüneteket enyhíti.

Reméljük, hogy a kis Williamnek sikerül meggyógyulnia!

Forrás: Mirror

loading...