Kezdőlap AKTUÁLIS Azóta is nyugtatókon él – Erre készül Andy Vajna halálának évfordulóján Vajna...

Azóta is nyugtatókon él – Erre készül Andy Vajna halálának évfordulóján Vajna Tímea

Vajna Timi nagyon szomorú napra készül. Január 20-án lesz egy éve, hogy szeretett férje, Andy Vajna elhunyt, az özvegy gyásza azonban azóta sem szűnt meg.

Azóta sem randizott senkivel, és rengeteget beszél arról, mennyire nem tud túllépni Andy halálán, mennyire hiányzik neki, és rettenetesen bánja, hogy nem mondta neki elégszer, mennyire szereti őt.

Olyannyira jelen van még a gyász és a fájdalom az életében, hogy azóta is nyugtatókat szed, éppen ezért fontos, hogy méltóképpen megemlékezzen az évfordulóra.

“Rendeltem egy hatalmas, szív alakú koszorút száz szál fehér rózsából, majd természetesen kimegyek a temetőbe a családdal, és együtt gyertyát gyújtunk. Andy azóta is állandóan a gondolataimban és a szívemben van, szinte mindenről ő jut az eszembe, így nem múlik el nap vagy óra, hogy ne emlékeznék rá.

A sírhely felszentelését is tervezem januárra, amit Pap Lajos kőszobrász hamarosan befejez. Szerettem volna, ha mostanra elkészül, de a fagyos hideg miatt nem lehetett dolgozni a sírhelyre tervezett oszlopon és a filmszalagon” – árulta el az özvegy a Blikknek.

loading...