Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Azonnal írd fel a naptáradba mikor van telihold! Eláruljuk miért!

Azonnal írd fel a naptáradba mikor van telihold! Eláruljuk miért!

Azok, akik hisznek a spirituális dolgokban, különösen figyelnek az életükben azokra a napokra, amikor telihold, tízmilliószoros nap, vagy valami ehhez hasonló ritka esemény történik.

Sokan szeretik tudatosan megélni ezt a napot, figyelnek tetteikre, a kimondott szavakra, az emberi kapcsolataikra és minden másra, amely az életükkel és a boldogságukkal lehet összefüggésben.

Kevesen tudják, hogy telihold napja is egy nagyon fontos nap lehet az életünkben!

Lássuk miért!

A telihold a termékenység, a kiteljesedés és a beérés energiáit hozza. Érdemes ilyenkor elengednünk a régit és nyitni az új felé. Az időszak energiái támogatják a régi, életünket a továbbiakban nem szolgáló kapcsolataink lezárását és újak kezdését. Munkánkban a hold hatás ilyenkor az, hogy amit telihold napján kezdünk, az sikerre van ítélve. Azok a tervek, amik akkor születnek, könnyebben valósulhatnak meg.

Műtéti beavatkozások alkalmával azonban jobb kerülni a telihold időszakát, mert ilyenkor érzékenyebbek vagyunk. Ami korábban elveszett, azt a 3. napon valószínűleg megtaláljuk, ha keressük. A hold keltette érzelmi hatások fokozódnak a 4. és 5. napon. Több lehet a személyes konfliktusunk, de ha jól kezeljük ezeket és képesek vagyunk toleránsan viselkedni, akkor nagy dolgokat is elérhetünk. Az 5. nap jó energiákat szolgáltat ahhoz, hogy segítséget nyújtsunk, önfeláldozóak legyünk, adakozzunk. Érdemes felvenni a kapcsolatot egy olyan személlyel, akivel már régen találkoztunk.

Telihold időpontok 2016 második felében:

  • Június 20.
  • Július 19.
  • Augusztus 18.
  • Szeptember 16.
  • Október 16.
  • November 14.
  • December 14.

Szerző: tudasfaja.com

loading...