Kezdőlap EGÉSZSÉG Az oroszok erre esküsznek! Hatásos immunerősítés 15 másodperc alatt

Az oroszok erre esküsznek! Hatásos immunerősítés 15 másodperc alatt

Egy híres moszkvai szakember szerint egyszerűen, de kitartással mindössze 15 másodperc alatt hatékonyan feltuningolhatjuk immunrendszerünk. Próbáljuk ki a módszert, és többé nem kell rettegnünk a vírusok támadásától a hidegebb időjárásban.

 

 

 

 

Dr. Szergej Bubnovszkij a jeges lábfürdőre esküszik. Azt tanácsolja, hogy minden este, amikor hazaérünk egy fárasztó munkanap után, tegyük a lábunkat egy tál jeges vízbe. Csupán 15 másodperc is elegendő a kúrához, de addig maradhatunk a jeges tálban, ameddig bírjuk. Ha kedvünk van hozzá, közben még lábtáncot is járhatunk egy kellemes meditatív melódiára. Miután kivettünk a lábunk a tálból, alaposan töröljük szárazra egy durva törölközővel, majd húzzunk fel egy puha, meleg gyapjú zoknit. A kúrát ismételjük meg minden este lefekvés előtt, és látni fogjuk, hogy napról-napra energikusabbak és egészségesebbek leszünk.

orosz immunerősítés

Ha már meghűléssel vagy köhögéssel, vírusokkal küzdünk, akkor ajánlatos négyóránként megismételni a lábfürdőt. Nem kell félnünk, nem erősíti a megfázást, ellenkezőleg, egyre erősebb és ellenállóbb lesz a szervezetünk a jégfürdőtől.

Szerző: tudasfaja.com

loading...