Kezdőlap AKTUÁLIS „Az igazság” – L.L. Junior élő videóban tisztázta a Csilláról és a...

„Az igazság” – L.L. Junior élő videóban tisztázta a Csilláról és a fiáról szóló híreket

L.L. Junior videóban tisztázta azokat a híreket, amik arról szóltak, hogy Csilla nem láthatja fiát, Lacikát, miután a zenész magához vette kisebbik fiuk tragédiája után. Elmondta azt is, hogy ő nem hibáztat senkit fia halála miatt, főleg Csillát nem.

A korábbi sajtóhírekre reagálva ezt mondta:

“Szeretném cáfolni a hírt, hogy Csilla nem láthatja a gyerekemet. Most is éppen bent vannak és együtt játszanak a régi lakásunkban. Jelenleg egy ideiglenes felügyeleti jog van, ezen a héten harmadjára látja.” – kezdte Junior a videóban.

Ezután elmondta, hogy a gyászterápia egyik része, hogy a temetőbe egy mécsest vittek ki közösen. Fontosnak tartják ezt, hogy Lacika le tudja zárni a tragikus balesetet, amit végignézett. Mindennap kimennek, és egyik alkalommal Csilla is ott volt.

Nem szakítom el az édesanyjától!

– jelentette ki L.L. Junior.

Beszélt a fiát elgázoló sofőrről is, leszögezte, hogy nem hibáztatják a történtek miatt és abszolút nyitottak egy találkozóra is. Tudják, hogy a sofőr életét is végig fogja kísérni a tragédia emléke.

 

 

A tragédia részletei ismertek: augusztus végén LL. Junior és Csilla kisfia, Dávidka tragikus baleset áldozata lett: halálra gázolta őt egy autó Zuglóban. Szeptember 6-án vettek végső búcsút a kisfiútól. A szülők az első napokban hajba is kaptak a nyilvánosság előtt. L. L. Junior a temetésen azonban végig támogatta Csillát.

loading...