Kezdőlap EGÉSZSÉG Az ember, aki megtalálta a HIV, AIDS, rák, cukorbetegség és agyvérzés ellenszerét....

Az ember, aki megtalálta a HIV, AIDS, rák, cukorbetegség és agyvérzés ellenszerét. Győzött a bíróságokkal szemben!

Egy spanyol orvos Hondurasból, Dr.Sebi már hosszú évek óta azt állította, hogy képes gyógyítani bármilyen betegséget gyógyszerek nélkül. Köztük a storke-ot, a cukorbetegséget, az ízületi gyulladást, a rákot, a HIV/AIDS-et is.

 

 

 

Hasonló kijelentései és gyógyításai miatt azonban bíróság elé állították 1988-ban a New York-i főügyészségen. Az érdekessége a dolognak, hogy a bíróság végül ejtette a vádakat, amelyet az orvos ellen nyújtottak be, a doktor pedig folytathatta munkásságát.

A történet pontosan azzal kezdődött, amikor Dr. Sebi egy reklámot tett közzé a médiában, miszerint ő képes meggyógyítani mindenféle betegséget. A tárgyalás egyik fő követelménye az volt, hogy a doktor állítson a bíróság elé legalább 10 olyan embert, akin az orvos gyógynövényei már segítettek. Akár hisszük, akár nem, a következő tárgyalásra Dr. Sebi 70 embert vitt magával, akik neki köszönhetően egészségesnek vallhatták magukat gyógyszerek nélkül. A bíró ezt elég meggyőző bizonyítéknak találta és ejtette a vádakat, elismerve ezzel a doktor állítását, miszerint gyógyszer nélkül is van gyógyulás.

maxresdefault (1)

Gyógynövényes gyógyulás

Már Hippokratész is hangsúlyozta, hogy a gyógynövények hatalma számos betegséget képes gyógyítani. Dr. Sebit is ő ihlette, a természetes gyógymódokat a Bibliában is többször említésként olvasta.

Dr. Sebi egy mexikói orvoson is alkalmazta gyógymódjait, aki korábban cukorbetegségben és súlyos elhízásban szenvedett. A későbbi években sikerült pozitív eredményeket felmutatnia a HIV/AIDS gyógyításában is. Az egyik legfigyelemreméltóbb dolog az volt, amikor 1993-ban tett egy orvosi esküt, miszerint képes meggyógyítani egy HIV beteget két hónapon belül.

Dr. Sebi természetes gyógynövényeket és vegetáriánus étrendet alkalmaz betegein. Szerinte a gyulladás áll minden betegség középpontjában, amelyet gyógynövényekkel lehet orvosolni.

Mára már Dr. Sebi több ezer emberen segített szerte a világon, a hírességek közül Michael Jacksont is többször meggyógyította. Emberek százai utaznak el hozzá más országokból és keresik fel őt a gyógyulás reményében.

Szerző: tudasfaja.com

 

loading...