Kezdőlap AKTUÁLIS Az egykori szépségkirálynő lerántotta a leplet: ilyen a teste valójában! Eltitkolt fotók...

Az egykori szépségkirálynő lerántotta a leplet: ilyen a teste valójában! Eltitkolt fotók következnek!

Helena Heuser, az egykori Miss Dánia úgy döntött, hogy közzétesz néhány fotót, amelyeket már jó ideje csak magának őrizgetett. Az üzenete a világ számára egyértelmű: még a modelleknek és a szépségirálynőknek sem tökéletes a testük. 

Helena Heuser egy jól ismert arc Dániában. A Miss Dánia címet 2016-ban nyerte el és azóta is reflektorfényben maradt. Nemrég úgy határozott, hogy megmutatja egy olyan oldalát, amelyet eddig senki nem ismert.

“Az alapból megosztott fotók a megfelelő szögből készültek és retusálva is vannak. Ma szeretnék jó példa lenni mindenki számára, ezért úgy döntöttem, hogy megmutatom, milyen is vagyok valójában.” – mondta Helena.

Photographer Jan Teller (@janteller) által megosztott bejegyzés,

Megtanították őt, hogy hogyan kell helyesen pózolni, hogy tökéletesnek fessen. A #thisisme nevű új projektben (ez vagyok én) azonban úgy döntött, hogy megmutatja magát, az igazi ő-t.

“Hirtelen úgy kezdtem el pózolni a fotós előtt, amilyen természetesen vagyok és megmutattam magamnak is, hogy nincs lapos hasam vagy feszes combom, amikor ülök.” – mondta Helena.

Photographer Jan Teller (@janteller) által megosztott bejegyzés,

A modell közzétette a közösségi oldalakon az így készült képeit és elmagyarázta, hogy a női test torzított képeit láthatjuk magunk körül a médiában.

“Tudni akarod az igazságot? Minden hazugság, senki sem tökéletes, csak a közösségi médiában létezik ez a fogalom, és be kell vallanom, hogy engem is befolyásoltak.” – írja az Instagramon közzétett fotó alatt.

Photographer Jan Teller (@janteller) által megosztott bejegyzés,

A felhasználók reakciói eddig mind pozitívak voltak, még akkor is, ha Helena nem tudta, hogy mire számíthat tőlük, hogyan fogják ezt az egészet fogadni.

“Attól tartottam, hogy a 42-es méret fölötti nők, majd kritizálni fognak, hogy én csak 36-os vagyok, de nem ez történt. Senki nem mondott ilyesmit. Mindannyiunknak megvannak a gyengeségeink.” – mondta a dán modell.

Miss Denmark 2016 🇩🇰👑 (@helenaheuser) által megosztott bejegyzés,

Nyilvánvaló azonban, hogy a közösségi média rossz üzenetet küld ki a világba, a női test eltorzított képét.

“Szörnyű, hogy senki sem foglalkozik ezzel a problémával. Senki sem rendelkezik” Instagram testtel “, és úgy vélem, hogy ez az irreális kép a női testről sok önbizalomhiány forrásává válik a nők körében.”

tudasfaja.com

loading...