Kezdőlap AKTUÁLIS Az egész országot letarolta a biofű, szó szerint zombi lesz a fogyasztókból....

Az egész országot letarolta a biofű, szó szerint zombi lesz a fogyasztókból. A VIDEÓ Pesten készült.

MEGOSZTÁS

Még a szakemberek sem tudják, milyen mellékhatásai lehetnek, de az ország kilátástalanságban élő fiataljainak jelentős része ennek a drognak a csapdájában van…

Sajnos az egész országot letarolja a szegények drogjának nevezett biofű-zsálya.

A lenti videón látszik, milyen hatása van a fogyasztókra, a szakemberek sem tudják milyen mellékhatásai lesznek ezeknek a szereknek a későbbiekben, de sok jót nem jósolnak.

A biofű hatalmas, egyre növekvő probléma hazánkban.

Korábban már egy másik cikkünkben írtunk arról, hogy hogyan terjed, és miért veszélyes, miért éppen a nincstelen, perspektíva nélküli rétegekben népszerű.

Sok esetben egy slukktól is kórházba lehet kerülni, de arra is volt példa, hogy belehaltak. hatalmas veszélyben vannak a magyar fiatalok, és már most is terjed köztük, főleg az anyagilag nem annyira tehetős réteg között.

Először otthon a szülőknek kellene észrevenniük, ha probléma van a gyerekekkel. Azonban a szülőknek nincs ideje, fáradtak, nem akarnak bemenni az orvoshoz, vagy a családsegítő központokba.

Sokan 4 év alatt képesek emberi ronccsá lenni a szerhasználat hatására.

Egy az ügyben megkérdezett szakember azt mondta ezekre a szerekre, hogy nagyon olcsók viszonylag mindenki számára elérhető könnyedén, és a hatása 100-szor erősebb a kannabisztól is.

Ezt az erős hatást pedig szintetikus anyagokkal, különböző mérgező vegyületekkel érik el.

Kérünk mindenki még véletlenül se próbálja ki ezt a szervezetpusztító szert!

Amennyiben érdekesnek találtad az itt közzétett információkat, kérjük terjeszd a cikket, juttasd el másokhoz is. Köszönjük!

loading...