Kezdőlap AKTUÁLIS “Annyira tombol bennem a vírus, hogy nem tudok vele mit kezdeni” –...

“Annyira tombol bennem a vírus, hogy nem tudok vele mit kezdeni” – Majka meg van ijedve, mert a friss covid-tesztje is pozitív lett

Majka 14 napja küzd a betegséggel.

 

A rapper tegnap este már 14. alkalommal indította el covid élőjét, hogy elmondja, hogyan alakul az állapota és a tünetei. A videóból kiderül, hogy egyelőre még nem mehet haza, ugyanis a koronavírus tesztje ismét pozitív lett, amit néhány nap múlva megismételnek.

“Az elmúlt két nap nem volt valami kóser. Vannak eredményeim, azok nem rosszak. A gyulladásos eredményem még ugrál, a covid tesztem az még mindig pozitív. Addig nem szabadulok, amíg nincsen minden rendben. A szteroidomat már lefelezték, ugyanúgy kapom az antibiotikumot. Fura, mert két nappal ezelőtt jobban éreztem magam, de rosszabbak voltak az eredményeim. Olyan szintű fáradtság van rajtam, hogy elmondani nem lehet. Nem éreztem még ilyet. Annyira leteper a dolog, tombol bennem a vírus, hogy nem tudok vele mit kezdeni. A tüdőm kicsit feszít még. Meg is vagyok ijedve, de az orvos azt mondja, hogy rendben van” – mesélte a rapper.
Íme Majka videója:

loading...