Kezdőlap AKTUÁLIS Annyi év után kitálalt Erdélyi Mónika! Ez volt az igazság a Mónika-showról!

Annyi év után kitálalt Erdélyi Mónika! Ez volt az igazság a Mónika-showról!

Erdélyi Mónika a róla elnevezett talkshow-járól lett híres, hiszen alig akad valaki, aki ne látta volna legalább néha a kibeszélő műsort.

 

Ment is a vita, hogy ez már nem is lehet igaz, hiszen sokszor olyan karakterek bukkantak fel olyan problémákkal, és mindezt úgy adták elő, hogy azt szinte kitalálni sem lehetett.

Egy éve pedig Mónika is elmondta, hogy valóban nem. A vádak ellenére semmi nem volt megrendezve:

Jerry Springerrel kár lenne párhuzamot vonni, mert az megrendezett műsor volt, ez meg nem. Olyan értelemben megrendezett volt, hogy mi ott voltunk, előre tudtuk, milyen vendégek jönnek. Hogy mi fog elhangzani, arról fogalmam sem volt, ez volt a tematika része, én nem is találkoztam velük előtte.

Ezek a mi honfitársaink, nekik ilyen az életük, szerinted ők akarták ezt? Akartak alkoholisták lenni, elhagyni a családjukat, verni valakit? Ők ebbe a helyzetbe belesodródtak.Próbáljunk már meg picit mögé nézni, de olyan súlyos emberi sorsok húzódnak meg emögött. Oscar-gyanús alakítások lettek volna, ha azok meg lettek volna szervezve. Szerinted kinek lett volna ideje, energiája betanítani azt a sok embert és főleg mikor?

Amikor kéthente négy nap volt a forgatás, reggeltől estig, a fennmaradó időben a szerkesztők életüket és vérüket a haza oltárán ott aludtak a szerkesztőségben a nyomorultak, hogy meglegyen az adás. Szerinted ők beültették Józsi bácsi akárhonnan, és megtaníttatták vele? Ugyan már, teljesen nem reális dolog ez” – mondta Mónika még 2020 nyarán.

24.hu

loading...