Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Amint kilép az utcára ez az anya és 3 lánya mindenki megfordul...

Amint kilép az utcára ez az anya és 3 lánya mindenki megfordul utánunk. Nézd meg miért! (videó)

Amint kilépnek az utcára, mindenki megfordul utánuk. Különlegességük az irtózatosan hosszú hajuk, melyre mind a négyen nagyon büszkék.

 

 

 

 

 

Tere Svetlecich Lynn Russell egy 43 éves anya, akinek négy gyereke van. Őt, és három lányát mindenki ismeri Illinoisban, ami nem is csoda, hiszen egy dolog miatt nagyon feltűnőek. Tere Lynn-nek már gyerekkora óta hosszú haja van, és ebben követik a példáját lányai is. Az anya haja 190 cm, a legidősebb lányáé Callané 93 cm, Cendalyan 91 cm, Chesney pedig 66 cm haj boldog tulajdonosa. Minden hajmosáshoz egy fél üveg balzsamot hasznának el.
“A lányaim sampont is használnak, amikor tusolnak, így egyszerre a hajukat is meg tudják mosni. Én nem tudok tusolás közben hajat mosni, ezért más technikát kellett kitaláljak.

amint kilép az utcára ez z anya és 3 lánya mindenki megfordul utánuk

Egyszer próbáltam tusolás közben besamponozni a hajamat is, de annyira nehéz lett a tömege, hogy valósággal kiestem a tusolókabinból”-mondja Lynn.
Egy dolog még nagyon érdekes bennünk. Nem csak különlegesen hosszú hajjal rendelkeznek, hanem mind a négyen ugyanúgy öltöznek fel, valahányszor kimennek a városba. Különleges hajkoronájukat pedig eddig már számos díjjal is jutalmazták.

Szerző: tudasfaja.com

loading...