Kezdőlap AKTUÁLIS Amikor ez az apuka kiment az erkélyre, és elkezdett fütyülni érdekes dolog...

Amikor ez az apuka kiment az erkélyre, és elkezdett fütyülni érdekes dolog történt – Videó

Ha megadatott az esély, hogy kertes házban lakjunk, életünk legszebb élményeiben lehet részünk. Közelről szemlélhetjük az énekesmadarakat, hallgathatjuk a tücsköket, nézhetjük a mókust. Jó érzés, amikor a természet beköltözik az életünkbe.

 

Ez az Ausztráliában élő család minden nap testközelből szemléli, az erkélyükre érkező papagáj sereget. A visszatérő vendégek mindig mosolyt csalnak az ott lakók arcára, hiszen nem egy megszokott dolog ilyen testközelben lenni a papagájokkal.

papagaj-etetes2

A fura csapat napi rendszerességgel érkezik, ugyanis tudják, hogy itt mindig valami jó falatra számíthatnak. Egyszerre többféle, különböző színű és méretű madár látogat a családhoz, nagyon szórakoztatóak, és egyben barátságosak is.A papagájok nagyon élvezik, hogy a család ennyire gondjukat viseli, éppen ezért teljes bizalommal közelítenek az emberek felé.

Látszik, hogy egyáltalán nem félnek az emberektől, hiszen a tenyerükből is hajlandóak enni. Kezdetben csak egy-két madár érkezett, mára már több tucat színes papagáj vidámítja az ausztrál család hétköznapjait.

apuka

loading...