Kezdőlap AKTUÁLIS Amatőr táncosok léptek a színpadra! Amikor megszólalt a zene, minden szája tátva...

Amatőr táncosok léptek a színpadra! Amikor megszólalt a zene, minden szája tátva maradt!

Nem egyszerű a zsűritagok atyjának, Simon Cowell-nek a kedvében járni, ezt mindenki tudja. Simon már több, mint egy évtizede látható a tehetségkutató műsorok zsűritagjaként, ám a 2018-as America’s Got Talent meghallgatásán olyan produkciót látott, ami után emlékezetes kijelentés hagyta el a száját…

A tehetséges táncosokból álló csapat neve Zurcaroh és enyhén szólva lenyűgöző előadást mutattak be. A társulat Ausztriából érkezett, bár maga az alapító és koreugráfus, Peterson da Cruz Hora eredetileg Sao Paolo-ból, Brazíliából származik.

Peterson elmondta, hogy amatőr táncosokkal indította társulatát, hogy nyújtson valamit az emberek számára, amiben örömüket lelhetik az életben. A nélkülözésben felnőtt férfinek két lehetősége volt, vagy a bűnözést választja vagy kreatív pályára lép. A szenvedélye, a tánc mellett döntött, hogy valamit ő is adhasson a világnak.

Peterson 2009-ben alapított a Zurcaroh-t, kombinálva a tánc, az akrobatika és a torna egyedülálló mozdulatait. Jelenleg 31 főt számlál a csoport, tagjainak életkora pedig 6-tól 48-ig változó.

A Zurcaroh híres a kreatív jelmezeiről és témáiról. Az America’s Got Talent közönsége számára készülő előadásuk pedig senkinek nem okozott csalódást.

“Őszintén szólva ez volt az egyik leglenyűgözőbb dolog, amit valaha láttam a műsorok története során.”mondta Simon.

Olyan hihetetlen mozdulatokat láthatunk a produkcióban, amelyek egyszerre kápráztatnak el és rémítenek meg , félve, hogy valakinek baja esik. Természetesen a táncosok rutinja ezt nem engedi és tökéletesen kivitelezik az összes gyakorlatot.

Amikor befejezték a műsorukat, az egész audiencia és a zsűritagok is felállva éljeneztek. Tyra Banks, aki a színfalak mögül közvetít, előreszaladt és ő maga nyomta meg az Arany Ggombot, annyira le volt nyűgözve attól, amit látott.Az Arany Gombot minden zsűritag megnyomhatja egyszer a műsoridő alatt. Aki megkapja, az automatikusan bekerül az élő adásba, attól függetlenül, hogy a többi zsűritag hogyan vélekedik az előadásról.

Nézd meg te is ezt az elképesztő produkciót!

tudasfaja.com

loading...