Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Almát dörzsölt a combjára és a fenekére, 1 hónap alatt eltűnt a...

Almát dörzsölt a combjára és a fenekére, 1 hónap alatt eltűnt a narancsbőre és 2 cm-t karcsúsodott derék alatt!

Egy eddig kevésbé ismert narancsbőr elleni módszert mutatunk most be, ami már az egész világon bizonyított a nők körében!

A narancsbőr, avagy cellulitisz kisebb, makacs dudorokból áll, melyeket a fenék és a comb környékén láthatunk. Nevét nem véletlenül a narancsról kapta, hiszen úgy néz ki, mint a narancs héja.

A nők nagy része küzd ezzel a problémával, és bár azt gondolják, hogy emiatt egy fiú sem fog rájuk nézni, tévednek. A fiúk általában azt sem tudják, hogy mi az a narancsbőr, hiszen ez a probléma elsősorban a nőket érinti.

Sokan úgy gondolják, hogy csak a kövér lányoknak lehet narancsbőrük, de ez tévedés. Legyen fiatal vagy öreg, vékony vagy dagadt, a nők 95 százaléka narancsbőrös. Ezek a dudorok a fenéken és a comb tetején jelentkeznek. Tulajdonképpen a bőr irha rétegében lerakódó salakanyagokat jelenti, amelyek a környező szövetekből magukhoz vonják a vizet,  egyre nagyobb gömböcskéket kialakítva.

Íme a legújabb almás módszer, amivel egy hónap alatt eltüntethető a narancsbőr, a comb pedig 2 cm-t karcsúsodik!

Vágjunk félbe egy almát és egy kevés forró vízbe pár percre dobjuk be. Vegyük ki, hagyjuk egy kissé kihűlni, majd körkörös mozdulatokkal dörzsöljük át vele a kényes területet. A másik lábon az alma másik felével végezzük el ugyanezt a műveletet.

Minden nap ismételjük meg ezt a technikát, hogy 1 hónap elteltével látható legyen a változás!

Szerző: tudasfaja.com

loading...