Kezdőlap AKTUÁLIS A zsűri arra kérte a lányt, hogy mossa le a sminkjét! Bár...

A zsűri arra kérte a lányt, hogy mossa le a sminkjét! Bár nem értette az okát, de megtette és ez változtatott meg mindent!

A 2016-os X-faktor versenyzője, Samantha Lavery egy nagyon ledöbbentő méltatást kapott az egyik legszigorúbb zsűritagtól, Simon Cowelltől. De a lány nem csüggedt el, hanem teljesítette a kihívást.

 

Samantha csodálatosan nézett ki a fellépésen, egy fantasztikus bőr együttes volt rajta, és, hát a haja, meg a frizurája lélegzetelállító volt.

Úgy lépett a színpadra, mint egy díva. A bírák réme, Simon Cowell azonban egyáltalán nem volt elragadtatva attól, ahogy a lány kinézett, sőt, úgy érezte, hogy számára nagyon sok ez a megjelenés.

Arra kérte a lányt, hogy menjen vissza, és mossa le magáról a sminket. Samantha nagyon meglepődött, hiszen nem gondolta, hogy meg kell szabaduljon a biztonságos szépséget jelentő sminkjétől.

Ez a kérés a legtöbb nő számára nagy nehézséget okozott volna, hiszen sokan még pasijuk előtt se mutatkoznak smink nélkül, nem hogy az ország-világ előtt.

Bár kissé nehezére esett a lánynak, hogy megváljon a sminkjétől, végül mégis tökéletesen teljesítette a feladatát.


Felszabadult, és úgy adta elő a dalt, hogy teljes mértékben önmagát adta. Nagyon jó hatással volt rá ez, hogy smink nélkül lépett színpadra.

A sminkkel együtt levetkőzte magáról a megfelelési kényszert, és nagyon szuper volt.

loading...