Kezdőlap AKTUÁLIS A YouTube 5 legnézettebb videója, amelyek az internet királyai lettek

A YouTube 5 legnézettebb videója, amelyek az internet királyai lettek

MEGOSZTÁS

Lehet, hogy úgy gondolod, a legnézettebb YouTube videókban zongorázó kutyák és olyan macskák szerepelnek, amelyek ki tudják mondani, hogy “I love you”, de ebben az esetben tévedsz. Ezek a videók ugyanis előbb vagy utóbb elhalványulnak a platformon.

Mi helyzet ugyanakkor a zenevideókkal? Egyes dalok nézettsége megüti a milliárdos számot is, amely a Föld lakosságának jelentős részét felöleli. A Psy által előadott “Gangnam style” 2014-ben megszerezte a legtöbb megtekintést és azóta is az elsők között szerepel.

A YouTube a legnagyobb videó megosztó felület és népszerűsége nemhogy töretlen, de folyamatosan ível felfelé. Szinte nem létezik olyan téma, amire az oldalon ne találhatnánk videót.

A következő listában szerepel az az 5, amely a legtöbb megtekintést zsebelte be eddig a YouTube történetében.

1- “Luis Fonsi – Despacito ft Daddy Yankee”

Megtekintések: 5,39 milliárd

2017 januárjában indult el hódító útjára és azonnal berobbant a köztudatba. Dél-Amerikában nagyon gyorsan hatalmas népszerűségre tett szert, majd 7 hónap alatt áttörte a 3 milliárdos megtekintést.

 

2- “Wiz Khalifa – See You Again ft. Charlie Puth [Official Video] Furious 7 Soundtrack “

Megtekintések: 3,69 milliárd

Ez a dal tisztelgés Paul Walker a Halálos Iramban széria legismertebb alakja, a hatalmas szívű világsztár előtt, aki 2013. novemberében vesztette életét.

 

3- “Ed Sheeran – Shape of You [Official Video]”

Megtekintések: 3,67 milliárd

A srác, aki a Trónok harcában is felbukkan, és aki titkon mindig is bokszoló szeretett volna lenni. Ne hagyd ki a videót.

 

4- “PSY – GANGNAM STYLE (강남 스타일) M / V”

Megtekintések: 3,18 milliárd

Ez az a videó, amit gyakorlatilag lehetetlen leírni és összegezni. Bármi megtörténhet benne, ezért nem is szeretnénk egyebet csak hagyni, hogy magáért beszéljen.

 

5- “Mark Ronson feat. Bruno Mars – Uptown Funk”

Megtekintések: 3,16 milliárd

“Nem sokkal” lecsúszva a 4. helyről. Tény, hogy nem a világ legizgalmasabb videójáról van szó, mégis, ha az ember meghallja, nem tud parancsolni a testének, hogy ritmusra ne mozogjon. Tégy egy próbát.

tudasfaja.com

loading...