Kezdőlap EZOTÉRIA A világ legérdekesebb tesztje: képzeld el, hogy interjúra mész, de nincs szék,...

A világ legérdekesebb tesztje: képzeld el, hogy interjúra mész, de nincs szék, ahová leülj. Mit teszel?

Az alábbi teszt a világ egyik legérdekesebb tesztjének számít, amit számos interjú során felhasználnak az emberek, hogy a lehető legtöbbet tudhassák meg az adott személyről, főleg, ha a rejtett oldalára is kíváncsiak.

Kérdés:

Belépünk egy helyiségbe, ahová interjúra érkeztünk, de ott nincs szék, amire leüljünk. Mit teszünk?

Válaszok:

A. Állva maradok.

B. Kérek egy széket.

C. Keresek egy széket és leülök.

D. Megkérdezed hogy hol találsz egy széket

E. Elképzelem, hogy ott van a szék, amire leülhetek.

Értékelés:

A. Visszafogott, udvarias vagy, aki szereti a megszokott módon intézni az ügyeit. Diszkrét vagy, sok álommal és vággyal, amelyeket meg is tudsz valósítani, viszont van, mikor félsz kockáztatni, vagy kezdeményezni.

B. Egyenes ember vagy és nem félsz kiállni magadért, ha olyan helyzetbe kerülsz. Mégis gyakran szereted mások segítségét kihasználni, hogy ők oldják meg a problémáidat.

C. Fontos számodra a függetlenség és szinte bármilyen helyzetből győztesen tudsz kikeveredni. Szereted magad intézni a dolgaidat, nem várod el mások segítségét. Sikeres vagy, de mivel nem szeretsz a kollégáiddal társalogni, ezért gyakran érnek olyan vádak, hogy nem vagy csapatjátékos, nem vagy együttműködő, olykor pedig arrogánsan viselkedsz.

D. Hatékony és proaktív vagy. Sok megoldásod van egy problémákra, és ezt a többi kollégád számára is világossá teszed. Kreatív, kezdeményező személyiség vagy, aki képes másokkal is könnyen együttműködni.

E. Nagy humorérzékkel rendelkezel, excentrikus személy vagy. Könnyen alkalmazkodsz, és képes vagy az kiszámíthatatlannak tűnő dolgokra is felkészülni. Vannak, akik nagyon viccesnek, szórakoztatónak tartanak, mások szerint pedig könnyen meg lehet félemlíteni téged.

Szerző: tudasfaja.com

loading...