Kezdőlap AKTUÁLIS A turista nő filmezni kezdi a nyugodt tengert, majd egyszer csak remegni...

A turista nő filmezni kezdi a nyugodt tengert, majd egyszer csak remegni kezd alatta a hajó… Ezt a videót látnod kell!

Ha turistaként jársz valahol, valljuk be elég kevés az esélye annak, hogy egy nagyon különleges és ritka pillanatot kaphass lencsevégre.

Ennek a nőnek szerencséje volt, neki mégis sikerült!

Egy hajó utasai rendkívüli pillanatokat éltek át. Ilyen csak egyszer történik meg valakivel, ha egyáltalán megtörténik.

Ez a furcsa dolog Ausztráliában, Port Macquarie közeláben történt. Onnan indult el a kis hajó, hogy utasaival a nyílt tengeren bálnák után kutasson.

A hajó utasai reménykedtek abban, hogy megpillanthatják ezt a fenséges cetfélét. A ritka eseményről ezt mesélték a turistá a ViralHog  szerint:

“A családom és én a bálnákat szerettünk volna látni és ezért felszálltunk a Port Macquarie-ból induló hajóra, nagy hullámokat láttunk a távolban, és tudtam, hogy egy videót akarok készíteni az egészről. De nem számítottam erre a mágikus látványra.”

“Néhány másodpercnyi nyugodt hajózés után az ott tartózkodók legnagyobb vágya teljesült. A csónak rázkódni kezdett az egyik oldalon,  egy óriási lökéshullám érte a vízi járműt.

Pár másodperccel később egy óriási bálna emelkedett ki a vízből. A turisták nagyon boldogok voltak, hiszen mindenki erre a pillanatra várt, írta a ViralHog.

A bálna annyira közel volt a hajóhoz, hogy az ugrás miatt kicsapódó víz hajót eláztatta.  A  másodperc törtrészéig teljesen kint volt a vízből az állat, mielőtt ismét eltűnt volna a tenger hullámai között.

Milyen hihetetlen szerencséjük volt az utazóknak, hogy ilyen közelről láthattak egy gyönyörű bálnát és szerencsére meg is tudták örökíteni azt a pillanatot amit a lenti videóban láthatunk. Nézd meg a lenti filmet és oszd meg barátaiddal a Facebook-on!

loading...