Kezdőlap AKTUÁLIS A testvérek elkezdik énekelni Elvis klasszikusát: De figyeld amikor a fiútestvér hirtelen...

A testvérek elkezdik énekelni Elvis klasszikusát: De figyeld amikor a fiútestvér hirtelen megváltoztatja a dalt és elvarázsol minket

A testvéri szeretet egy olyan koncepció, amely sok veszekedéssel és vitával társul.

De persze nem mindig kell így lennie. Ebben a csodálatos videóban tanúi lehetünk a testvéri szeretetnek, ahol a szeretet szava valóban hangsúlyos.

Amikor a testvérek sikeresen megtalálják a közös hobbijukat, akkor élvezettel töltik együtt az időt, és ezzel megerősödik a testvéri kötelék. A testvérpár, Kenny és Capri Holland (Phoenix, Arizona, USA) sikeresen megcsinálták ezt.

Mindez a zene iránti közös szenvedélyük körül forog. Együtt sok duettet készítettek – és mind varázslatosan hangzik. Ha nem győztünk meg, nézd meg Kenny, a nagyobbik testvér YouTube-csatornáját.

De van egy olyan klip, amely különbözik a többitől. Amikor elindul a zene, a kislány, Capri elkezdi énekelni Elvis klasszikusát “Can’t help falling in love”, és azonnal megérted, hogy különleges.

Capri hangja valami csodálatos, de egy idő után észreveszed, hogy valami más. Hirtelen megváltozik a szöveg, és meghallod Judy Garland csodálatos dalát, a “Somewhere over the rainbow”.
Libabőrös leszel, ahogy a dal folytatódik, és amikor vége van, csak tovább akarod hallgatni. Amikor a testvérek megpuszilják egymást a klip végén, a könnyeid biztosan folyni kezdenek!

 

Oszd meg ezt a gyönyörű előadást a barátaiddal a Facebookon!

Forrás:harmonikum.co

loading...