Kezdőlap AKTUÁLIS A temetőből küldött videó üzenetet LL. Junior Csillának!

A temetőből küldött videó üzenetet LL. Junior Csillának!

LL Junior nem hagyta szó nélkül volt párja, Csilla üzenetét, a temetőben készített videó üzenetet, amit közösségi oldalára is feltöltött.

 

A tragikus történet részletei ismertek: LL Junior és a balesetben elhunyt Dávidka édesanyja már nem élnek együtt. A baleset idején, szombaton a kisfiú épp édesanyjával, Csillával volt, mikor Zuglóban a gyermek hirtelen átszaladt az úton, és egy az eddigi adatok alapján szabályosan közlekedő autó halálra gázolta.

 

Tegnap LL Junior jogi képviselője azt nyilatkozta: ügyfele, azaz LL Junior ideiglenes hatályú elhelyezést kér, szeretné, ha Lacika vele lakna.

 

Osztozunk a gyászukban és kívánjuk, hogy minél hamarabb sikerüljön békésen rendezniük a tragédiát.

Íme a videó amit LL Junior posztolt:

LL Junior úgy kezdte, nem szeretett volna ezekről a dolgokról beszélni, de gyermekei édesanyjának nyílt levelére kénytelen reagálni. Megérti, hogy volt párja kikészült, és senki nem akarja elvenni a másik gyereket, Lacikát, aki most Juniorékkal van. Nem elvenni akarja, hanem közös felügyeletet: a hét egyik részében ő, másikban Csilla vigyázna rá.

LL Junior egyébként épp a temetőben van, a tragikus balesetben elhunyt gyermekének temetését intézi.

Azt mondja, hagyják őket békében gyászolni. Azt is közölte, nem fog “visszamocskolódni”.

Azt is közölte, pénteken délben lesz Dávidka temetése a Fiumei úti fehér hintó lesz és fehér lovacska lesz neki – mondja a videón sírástól elcsukló hangon a gyászoló apa.

Azt is közölte, szerinte nagy valószínűséggel nem a sofőr volt a hibás, mindenkit terhelni fog a felelősség, aki gyermeke mellett volt a balesetkor.

A feldúlt hangú videón bár azt mondja, megérti, hogy Csilla most rossz állapotban van, de több, súlyos állítást is megfogalmaz vele kapcsolatban.

FRISSÍTÉS: LL Junior, miután első videóját eltávolította Facebook-oldaláról, később újabb felvételt tett fel, melyben elmondja, hogy nem volt jó ötlet a temetőből élőzni, emiatt bocsánatot is kért, illetve kérte volt párjától, hogy rendezzék békésen a dolgokat. Ezek után ezt az újabb videót is letörölte a közösségi portálról.

Megtörte a csendet Csilla, LL Junior volt párja! Kemény hangú üzenetet írt!

 

loading...