Kezdőlap EZOTÉRIA A pozitív és negatív érzelmek hatása testünkre (hőtérképpel)

A pozitív és negatív érzelmek hatása testünkre (hőtérképpel)

A kutatók már régóta vizsgálják bizonyos érzelmek milyen hatást gyakorolnak az emberi testre. Például izgatottság esetén izzad a tenyerünk, egy versenyautóban ülve emelkedik a pulzusunk. A kutatók azonban egy teljesen más oldalát vizsgálják…

 

 

 

Több, mint 700 ember Finnországból, Svédországból és Tajvanról jelentkezett arra a kísérletre, amelynek célja az volt, hogy felmérjék a testi érzelmeket. Különböző hatásokat gyakoroltak rájuk, amelyek mind-mind másról szóltak, így váltották ki bennük a boldogság, a stressz, a szomorúság és sok más érzés reakcióját.

Egy számítógép programja által színes képet készítettek testükről, így sikerült a csakrákat kötni valamihez. Nem csak arra jöttek rá, hogy mennyire pozitív (meleg színek), és mennyire negatív (hideg színek) érzelmek jelennek meg a testben, hanem arra is, hogy a különböző érzelmek a test mely részére gyakorolnak nyomást. Így például a boldogság átjárta az egész testet, energiával töltötte azt fel, míg például a meglepődés csak a mellkasban és a fejben váltott ki reakciót.

feel-emotions

A kép nagyításához kattints a képre!

A végtagok hidegsége is melegsége bizonyos helyzetekben is magyarázatot lelt, épp úgy, mint a mellkasban fellépő hirtelen ingerek.

Ha magunk is kíváncsiak vagyunk a saját testi energiánkra, könnyen tesztelhetjük önmagunkat, ha például egy-egy esemény következtében megfigyeljük hol érzünk zsibbadást, melegséget, szúró fájdalmat, stb.

szerző:tudasfaja.com

loading...