Kezdőlap AKTUÁLIS A pincérnő átadta a síró édesanyának az üzenetet, hihetetlen, ami rá volt...

A pincérnő átadta a síró édesanyának az üzenetet, hihetetlen, ami rá volt írva!

Egy család egy nap úgy döntött, hogy elmennek vacsorázni egy étterembe, rájuk fért már egy kis kikapcsolódás, mert rengeteget dolgoztak és nehéz mindennapjaik vannak.

 

 

 

 

 

Ashley, az édesanya tisztában volt azzal, hogy számukra egy kulturált étteremben étkezni nem egy egyszerű dolog. A kisfia, a 8 éves Riley ugyanis egyik percről a másikra hatalmas lármát csapott, az addig “nyugodt” gyermek hirtelen elkezdett kiabálni, a tányérokat ütögetni. Mindenki pillantása rájuk szegeződött, amiért az egész család kissé el is szégyellte magát.

Riley egy súlyos betegségben szenved, az epilepsziának egy olyan formájában, amely nem gyógyítható, emiatt bárhol, bármikor rohamai lehetnek. Az édesanya, Ashley pontosan tudta, hogy mit kell tennie ahhoz, hogy a kisfiú rohama csillapodjon és már abban is jártas volt, hogy hogyan kezelje az emberek reakcióját.

Sok helyre be sem engedik őket, mert képtelenek az emberek elfogadni a kisfiú betegségét. Ez olyannyira megviselte az édesanyát és az egész családot, hogy lelkileg megtörtek, fájós szívvel nézik végig nap mint nap, hogy Riley nem tud teljes életet élni. Ennek ellenére hálát adnak az égnek, hogy ő van nekik.

Miután az étteremben már nem volt olyan ember, aki ne őket nézte volna, így a pincérnő elindult az asztaluk felé. Ashley felkészült a legrosszabbra és már fél lábbal szinte fel is állt az asztaltól, mert tudta, hogy távozniuk kell majd.

hqdefault

A pincérnő egy papír fecnit adott Ashleynek , amelyhez csak ennyit fűzött: “Megpróbálom nem könnyes szemmel átadni…”. Az üzenetet az egyik vendég küldte az édesanyának, amelyre ez volt írva: “Isten csak olyan embernek szán más gyermeket, aki egy különleges ember!”. Ashley szemében azonnal összefutottak a könnyek. Az üzenő kiléte titok maradt, amire Ashley csak ennyit mondott:

“Azzal, hogy valaki ezt az üzenetet küldte nekem az azt sugallja, hogy van olyan ember még ezen a földön, aki megérti min megyek keresztül. Sokszor pedig nagyon nehéz szembe szállni az emberek lenézésével, így olyankor fogom a fiam kezét és egyszerűen tovább állunk.”

d62b6d97-fef1-4797-b347-c9f12e4dd692

Az anya elmesélte a fiának is az üzenetet, és a történteket, aki a világhálón az alábbi képpel köszönte meg: “Kedves Idegen! Köszönöm, hogy megláttad bennem a jót és elfogadsz engem” Riley”

Szerző: tudasfaja.com

loading...