Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A nő, aki már számos katasztrófát megjósolt, 2016-ra sem ígér túl sok...

A nő, aki már számos katasztrófát megjósolt, 2016-ra sem ígér túl sok jót!

A bulgáriai tisztánlátó, Baba Vanga már nem él,  1996-ban, 85 éves korában meghalt. Ennek ellenére mégis megjósolta a 2001. szeptember 11-i terrorista merényleteket, a kereskedelmi központok tornyai elleni támadást, a 2004-es pusztító szökőárat, és Barack Obama elnökké választását. Annak ellenére, hogy vak volt, mégis olyan dolgokat látott meg, amit mi, “látok” sosem leszünk képesek.

Még halála előtt, közel 20 éve, Baba Vanga ijesztő jövőt jósolt Európának. Az asszony egy “nagy muszlim” háborút látott, amely 2010-ben fog elkezdődni. Ez a jóslat beigazolódott, hiszen ekkor indult be egy, az egész Közép-Keletet és Észak-Afrikát átfogó tüntetéssorozat, demonstráció, ami Arab Tavaszként vált ismerté.

Baba Vanga szerint ennek a háborúnak a vége fog szörnyű következményekkel járni, mégpedig 2043-ra az arabok átveszik az uralmat a keresztény Európában, és ebben az évben fog megalakulni Rómában a kalifátus, azaz egy feudális rendszer, amely a legtöbb muszlim ország államformája.

A baljós jóslatok itt még nem érnek véget. Baba Vanga arra figyelmeztetett akkor, hogy 2016 után Európa léte nagy veszélybe kerül. A konspirációs elméletek gyártói szerint a következő években az Iszlám Állam fog komoly veszélyforrást jelenteni az öreg kontinensre nézve.

Baba Vanga jóslatai eddig 85 százalékos arányban beigazolódtak, ezért egyre többen tartanak a muszlim államok térnyerésétől, ami a prófécia szerint jövő esztendőben kezdődik majd el csak igazán.

Bab Vanga eddig beigazolódott jóslatai:

  • Globális felmelegedés és a 2004-es tzunami: 1950-ben Baba Vanga azt mondta, hogy “a hideg területek meleggé válnak és a vulkánok felébrednek”. Ugyanakkor, egy hatalmas árról beszét, amely városokat és embereket fog elsodorni, minden a víz martalékává fog válni. Az emberek ezt a 20041-es tzumanival hozták kapcsolatba.
  • 1989-ben Baba Vanga arra figyelmeztette az amerikaiakat, hogy két acélmadár fogja megtámadni őket. Egyesek szerint a 2001. szeptember 11-i terrortámadásokra gondolt.
  • Barack Obama elnökké választása: Azt mondják, hogy az idős nő még Barack Obama megválasztását is megjósolta, mégpedig, hogy az Egyesült Államok 44-dik államelnöke afro-amerikai lesz. A tisztánlátó azt is elmondta, hogy Ö lesz az utolsó elnöke az államoknak.

Forrás

loading...