Kezdőlap AKTUÁLIS A NAP VIDEÓJA: A macska, aki azt hiszi, hogy kutya! Ilyet még...

A NAP VIDEÓJA: A macska, aki azt hiszi, hogy kutya! Ilyet még nem láttál te sem!

Mondhatni a legnépszerűbb házi kedvencek a macskák, ami érthető is, hiszen nem sok törődést igényelnek, viszont mindig érdekes társaságot nyújtanak az embereknek.

 

Tartja magát az a nézet, hogy a macska sokkal inkább méltóságteljes és egyenrangúnak érzi magát az emberekkel, míg a kutya alázatos és hűséges típus. Azonban vannak olyan macskák, akik határozottan kilógnak a sorból.

A macskák olyan meglepetéseket tudnak okozni, amelyekre talán nem is gondoltunk volna soha. Vannak, olyan cicák, akik szeretnek inkább egyedül lenni, vannak, akik beszélnek hozzánk vacsora közben és állandóan a lábunkhoz dörgölőznek, és személyes tapasztalatból mondom, vannak, akik a zuhany alá is követnek és közös sétára indulnak velünk az erdőbe.

Teljesen kiszámíthatatlanok és aligha van két egyforma közöttük.

A következő cicusnak az a különlegessége, hogy kutyának hiszi magát. Egyszerre imádnivaló és elképesztő, ahogyan viselkedik. Már csak az elég volna, hogy úgy liheg, mint egy kutya, de az, ahogyan izgatottan várja, hogy a gazdája eldobja neki a játékot és még vissza is hozza, teljesen lenyűgöző.

Te sem hagyhatod ki ezt a videót:

tudasfaja.com

loading...