Kezdőlap AKTUÁLIS A legviccesebb dolgok, amiket emberek mondtak, amikor felébredtek az altatásból!

A legviccesebb dolgok, amiket emberek mondtak, amikor felébredtek az altatásból!

Senki sem szereti a műtéteket, de néha bizony muszáj kés alá feküdni. Ahhoz, hogy elviselhetőbbé váljon a dolog, szerencsére feltalálták az altatás folyamatát. Amikor felébredünk az altatásból, elég vicces dolgokat tudunk kérdezni, és tenni. Az alábbiakat egy aneszteziológus orvos gyűjtötte össze.

1.”Hol van a macskám?”

Russel egy mellkasi ödéma során műtéti beavatkozáson esett át. Miután felébredt az altatásból, mindenkitől azt kérdezte, hogy “hol van a macskám”. A legdurvább az, hogy mint később kiderült Russelnek nem is volt macskája.

2.”Kiköptem a májam”

Egy másik ápoló mesélte, hogy, amikor az illető páciens ébredezni kezdett, valami véres váladékot köhögött vissza. “Úristen, ez a májam volt. Kiköptem a májam?”-kiáltott fel megijedve.

3.”A golyóim rendben vannak”?

Egy nőnek cisztás petefészek műtéte volt, és, amikor felébredt, az volt az első kérdése, hogy “a golyóim rendben vannak”.

4.”Adják vissza a fogaimat”

Amikor felébredt az eszméletlen állapotból, egy nő eszeveszetten kiabálni kezdett: “Adják vissza a fogaimat! Mit gondoltak, mit fognak azokkal csinálni?”.

5. “El kell menni az állatkertbe”

Egy idős hölgy mikor teljesen magához tért az altatásból, épp egy állatos film ment a tévében. Elkezdett sírni, és arra kérte a fiát, hogy vigye el őt az állatkertbe.

6.”Csokit szeretnék enni!”

Egy lány, amikor felébredt az altatásból, azt kérte, hogy gyorsan adjanak neki egy nagy adag csokipudingot, vagy egy csomó különböző ízű csokoládét.

7.Kempingezünk?

Egy srác mesélte az orvosnak, hogy az anyja, amikor teljesen magához tért a műtétből, azt mondta “Nagyon hideg van itt. Ilyen időben kempingezünk?”

8.Elkezdett számolni

Egy orvos mesélte, hogy miután beadták az altatót 1-10 számolnak a páciensnek, és ezalatt ő elalszik. Mikor felébredt az egyik páciens, 2000, 2001…stb. kezdett számolni. Nála ennyire telt az idő, míg aludt.

9.”Kérek még oxigént”

Van olyan, hogy a beteg felébred, és még oxigént kér az orvostól, és ekkor tényleg vissza kell helyezzék az oxigénes maszkot.

loading...