Kezdőlap EZOTÉRIA A legtitokzatosabb személyiséged árulja el a szemöldökeid!

A legtitokzatosabb személyiséged árulja el a szemöldökeid!

A szemöldököd formája számos titkos tulajdonságot árul el. Figyeld meg az alábbi ábrák alapján, hogy te melyik csoportba tartozol. Vagy nézd meg ismerőseidre milyen személyiségi jegyek vonatkoznak.

 

 

 

 

 

Ferde szemöldök

Te egy igazi perfekcionista vagy. Gyors és határozott rálátásod van a dolgokra, mindig, mindenről van véleményed. Vizuális típus vagy. Ferde szemöldök jellemzi a kreatív embereket is. Ebbe a csoportba tartozók gyakran jó szakemberek, nonkonformisták, és sok remek ötletük van.

Egyenes szemöldök

Ha teljesen egyenes a szemöldököd, azt jelenti, hogy logikus, pragmatikus és racionalista alkat vagy. A barátaid felnéznek rád, és gyakran kérik a segítségedet, kíváncsiak a véleményedre. Akiknek egyenes a szemöldökük, jó szervezőképességgel rendelkeznek, gyorsan feltalálják magukat a mindennapi életben.

szemöldök személyiség

Középen kissé ívelt

Tele vagy versenyszellemmel, ambiciózus alkat vagy. Kiváló üzletember lesz belőled. A középen ívelt szemöldök egy másik típust is rejt maga mögött. Azt, aki mindent megtesz azért, hogy hatalomra kerüljön, aki nem szeret veszíteni, és nem szereti, ha nincsen igaza. Kész áldozatokat hozni a siker érdekében.

Arányosan ívelt szemöldök

Kiszámítható és okos ember vagy, a barátaid ezt pedig imádják benned. Logikusan és objektív szempontból közelíted meg a dolgokat. Szemöldököd a belső egyensúlyról árulkodik. Kerülöd a drámai veszekedéseket, vitákat, inkább a békés, nyugodt életet keresed.

Szerző: tudasfaja.com

loading...