Kezdőlap AKTUÁLIS A kutya szült négy kölyköt, de a szomszéd macska ellopta az összeset!...

A kutya szült négy kölyköt, de a szomszéd macska ellopta az összeset! 😃

MEGOSZTÁS

A macskák rejtélyes lények. Néha nagyon idegesítőek, máskor pedig a legaranyosabb lények a Földön. Bármi is volt a véleményed a macskákról, miután megnézed ezt a videót, csak jó véleményt alakíthatsz ki róluk!

Kitty, a videó főszereplője néhány kiscicát hozott a világra, azonban hamarosan rádöbbent, hogy egyikük sem fogja túlélni, mert mind súlyosan megbetegedtek.

Néhány nappal a szülés után el is pusztultak a kölykei. Eközben a szomszéd kutya, Smoochie is világra hozott négy kutyakölyköt.

A kölykök teljesen egészségesek voltak, azonban Smoochie nem volt jó anya, mert teljesen figyelmen kívül hagyta őket, és szegények mindig éhesek voltak. Smoochie amúgy jó kutya volt, de rossz anya..

A kölykök éheztek, de nem sokkal ezután hihetetlen dolog történt! Kitty észrevette, hogy a kölykök rossz nevelést kapnak, ezért ellopta őket, hazavitte és elkezdte gondozni őket.

Úgy vigyázott rájuk, mintha a sajátja lenne. Kitty végül négy egészséges kutyát nevelt fel. Ugye, hogy a természet mindig lenyűgöz bennünket?

Ha tetszett ez a különleges videó, akkor feltétlenül oszd meg barátaiddal is a Facebook-on!

Forrás:buzzblog.eu

loading...