Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A kismamának hatalmas hasa volt, majd az orvos az ultrahangon észrevette, hogy...

A kismamának hatalmas hasa volt, majd az orvos az ultrahangon észrevette, hogy valami nincs rendben

Három évvel ezelőtt Ivanna és David Cardenas Gutierrez ultrahangra mentek a kórházba, mivel azt feltételezték, hogy a kismama terhes, természetesen egy gyermekkel. Nem tartott sokáig, mire rájöttek, hogy nem ez a helyzet.

Amit az orvos közölt velük, az teljesen megváltoztatta addig terveiket. A házaspárnak hirtelen kellett rendkívül nehéz döntést hozniuk. Ivanna orvosa azt fedezte fel, hogy egyszerre több babával is terhes. Nem egy, nem kettő, de nem is három, hanem igazából négy bébi van a hasában!

David és Ivanna alig akart hinni a szemének és meg voltak róla győződve, hogy ez valami tréfa.

Egyszerűen nem lehet igaz..négyes ikrek? Rendkívül ritka eset, főleg természetes úton történő megtermékenyítés során. Az orvos elmondta, hogy nagyjából 700.000 terhesség esetén fordul elő egy ilyen eset.

Ez tényleg nem vicc volt. Ennek tetejébe pedig a házaspárnak egy rendkívül nehéz döntéssel kellett szembesülnie. Két fontos részlet hamarosan világossá vált a terhességgel kapcsolatban. Az egyik az, hogy a szülés rendkívül kockázatos lesz, a másik pedig az, hogy hamarosan be is kell, hogy következzen.

Ivanna mindössze 27 hetes terhes volt, amikor az orvosa közölte vele, hogy az egyik fiúgyermek nem jut elég oxigénhez, A helyzete nagyon súlyos volt.

Élet-halál kérdéséről kellett dönteniük

A házaspár kénytelen volt gyorsan dönteni. Vagy hagyják, hogy a terhesség tovább folytatódjon, de akkor az egyik kisfiú életét veszti, viszont a másik három csecsemő nagyobb eséllyel túléli, vagy megkockáztatják a császármetszést és mind a négy csecsemőt a világra hozzák.

Ivanna és David számára a választás egyszerű volt, úgy döntöttek, hogy világra hozzák a négy babát, annak ellenére, hogy a túlélési esély mindössze 40% volt.

A pár fel volt készülve a legrosszabbra, de amíg tudták, hogy ezzel megmenthetik mind a négy gyermek életét, vállalták a kockázatot.

Azonban hihetetlen dolog történt. Mind a négy baba túlélte! Az orvosok alig akartak hinni a szemüknek. Ivanna négyes ikreknek adott életet  a vártnál négy héttel korábban.

A család ma már tökéletesen jól van és mindenki egészséges. Julian, Sebastian, Gabriel és Franceska most négy évesek.

Ez egy hihetetlenül fantasztikus történet. Kérjük, oszd meg te is az ismerőseiddel az igazi szülők jó döntésének és az orvosi személyzet munkájának tiszteletére.

tudasfaja.com

loading...