Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG A horoszkópod alapján most megtudhatod, hogy milyen anya lesz belőled!

A horoszkópod alapján most megtudhatod, hogy milyen anya lesz belőled!

MEGOSZTÁS

Az, hogy milyen anya leszel, nem egy horoszkóptól függ, de csillagjegyed alapján számos jellemző tulajdonságot hordozol. Ha ezt elolvasod, talán sikerül megértened egy pár dolgot önmagaddal kapcsolatosan is. Nézd meg, hogy milyen anya leszel a csillagjegyed alapján.

Kos

Erényei: bizalom, erő, bátorság
Gyengeségei: versengés, megszálottság, düh

A Kos anyák igen harcos természetűek, egész életüket a harc, és a küzdelem jellemzi. Bármilyen helyzetet képesek kezelni, de csak azért, mert nagyon bíznak önmagukban, és nagy erővel rendelkeznek. Számukra nem létezik olyan, hogy “nem”. Az, hogy 100%-ban a gyerekükkel legyenek, kissé nehézséget okoz nekik, hiszen fel kell adják elveiket, és önálló életüket.

Bika

Erényei: racionális, szorgalmas
Gyengeségei: anyagias, gyorsan változik a hangulata, hiú

A két legfontosabb dolog az életében a munka, és a szórakozás. Célja, hogy először minden fontos feladatát pontosan elvégezze, és utána jöhet a megérdemelt pihenés. Hagyományos életszemlélete van, de néha szereti a kalandokat is. Ő az a fajta anya, aki biciklizni is elmegy a gyerekével, de szabadnapján szívesen tanulmányoz tudományos könyveket. Ő lehet a legjobb barátja a gyereknek, és, ami összeköti őket, az a nevetés.

Ikrek

Erényei: kíváncsi, fiatalos, kreatív, nyitott
Gyengeségei: néha ellentmondásos, türelmetlen

Az Ikrek anya mellett soha nem lehet unatkozni. Amit egyszer a fejébe vesz, mindent véghezvisz. A többi anyával ellentétben ő biztosan nem babakocsiban, hanem hordozókendőben fogja vinni a gyerekét. Az összes csillagjegy közül ő a legkülönlegesebb.

Rák

Erényei: érzelmes, elszánt
Gyengeségei: féltékeny típus, gyors hangulatváltozásai vannak, félénk.

A Rák nő egy igazi anya, már kiskorában is egyfolytában papás-mamást játszott a babáival. Éppen ezért minden vágya az, hogy végre gyereke szülessen, és kiélvezhesse az anyaság minden örömét. Nagyon fontos számára a család, és egy igen erős kötelék van a gyerekei és közte. De, ha valaki megbántja az életében, akkor bizony nagyon nehezen felejt.

Oroszlán

Erényei: kreatív, egy született vezető egyéniség, nagy önbizalommal rendelkezik
Gyengeségei: nárcisztikus, sokat panaszkodik
Az Oroszlán anya számára az anyaság egy olyan “mesterség”, amit minden máshoz hasonlóan igyekszik tökéletesen elsajátítani. Azt szeretné, ha a gyereke nagyon sikeres lenne, és éppen ezért talán néha túl sokat vár el tőle. Ha egyszer valamit eltervez, semmi sem állhat útjába.

Szűz

Erényei: mindig helyén van az esze, ápolt, kiszámítható.
Gyengeségei: túl sokat gondolkozik, ítélkezik, kritizál

A Szűz anyák általában nagyon ellentmondásosak, egyik percben ezt mondják, másikban azt. Egyesek számára egy csodálatos dolog az anyaság, míg mások valósággal nyűgnek tekintik. Ne erőltesd a dolgokat, hagyd, hogy minden menjen a maga útján. Ne akarj mindig tökéletes lenni!

Mérleg

Erényei: gondoskodó, őszinte
Gyengeségei: sznob

Amikor a Mérleg csillagjegyű nő anyává válik, megtalálja azt a tökéletes egyensúlyt az életében, amire mindig is vágyott. Ettől kezdve, úgy fogja látni, hogy mindennek van értelme. A lelkét boldogság járja árt, hiszen a gyermekeiben megtalálja az élet értelmét.

Skorpió

Erényei: erős, intuitív
Gyengeségei: megszállott, mindent szeretne az ellenőrzése alatt tartani.

A Skorpió anyák általában vidámak, de, ha idegesek lesznek, ajánlott messzire elkerülni őket. Nagyon gyorsan alkalmazkodnak, éppen ezért az anyaszerepbe is könnyen beleszoknak. Mindent megtesz azért, hogy gyermekeinek biztos, és boldog jövője legyen. Ennek érdekében pedig rengeteget dolgozik.

Nyilas

Erényei: játékos, intelligens, vicces
Gyengeségei: szétszórt, türelmetlen

Az anyaság egy nagy kaland a Nyilas nők számára. Az is lehet, hogy igazi sokként éri őket, hiszen innentől kezdve fel kell adják a megszokott függetlenségüket. Kicsit nehezükre esik figyelembe venni mások érdekeit is. Nehezen adják fel szabadságukat, de nagyon fontos számukra a gyerekük.

Bak

Erényei: türelmes, hagyományos felfogású, rendszerető
Gyengeségei: pesszimista, ideges, kétségbeesett

A Bak anya élete a rend és fegyelem köré szerveződik. Eltökélten szeretne mindent megtanítani a gyerekeinek az életről. Szeretne jó viszonyt ápolni a gyerekeivel, de azért megtartja mindig a pár lépés távolságot. Mondanivalóját inkább tettekkel, mintsem szavakkal szereti kifejezni. Otthon ő tartja a gyeplőt a kezében, és bár igen hatékony, sokszor lehetne egy kicsit gyengédebb.

Vízöntő

Erényei: játékos, vidám, kreatív
Gyengeségei: drámai, heves, nincsenek korlátai

A Vízöntő anya nem ismeri a korlátokat, eléggé szabálytalanul éli az életét. Úgy érzi, hogy az élet egy nagy kaland, és szeretné, ha a gyerekek minél több varázslatos dologgal ismerkedhetnének meg. Az anyasággal az élet egy új oldalát ismeri meg, mely nagyon kedvére van.

Halak

Erényei: kreatív, elkötelezett, nemeslelkű
Gyengeségei: manipulatív, gyenge, határozatlan

A Halak anya vicces, érzelmes, intelligens, és nagyon szép. Nagyon fontosak számára a gyerekei, és mindig készen áll az új kihívásokra. A gyerekkel valami baj van, vagy megbetegszik, a Halak anya nagyon nehezen viseli el mások utasításait. Mindent megad a gyerekének, hogy boldog lehessen. És a gyerek tudja, hogy egész életében, minden körülmények között számíthat rá.

Szerző: tudasfaja.com

loading...