Kezdőlap AKTUÁLIS A gyerekek régen és most… nekünk még teljesen más dolgot jelentett a...

A gyerekek régen és most… nekünk még teljesen más dolgot jelentett a játék!

 Mi még tisztán emlékszünk azokra a pillanatokra, a szünidőkre, a hétvégékre, a nyárra, amikor alig vártuk, hogy mindannyian összegyűljünk és szinte mindenből játékot csinálhassunk.

 

 

 

 

Számunkra a játszás egy teljes napot jelentett, elfáradtunk, visítoztunk, nevettünk és kiszaladtunk volna a világból, amikor haza kellett mennünk. Szerettünk gyerekek lenni és soha nem akartunk felnőni!

A mai gyerekek számára a játék már egy teljesen más dolgot jelent. Ők nem szaladnak a mászókára, nem bújócskáznak, nem is látják ezekben a játékokban a lényeget. Ők az iskolai szüneteket, a szünidőket, a nyarat és minden szabadidőt azzal töltenek, hogy kinek milyen okostelefonja van, kinek milyen funkciót ismer a telefonja és kiével lehet a legjobb képet készíteni.

Számukra a szabadidő azt jelenti, hogy percenként a közösségi oldalon lógnak, és azt várják kik lájkolják a képeiket. Fura nem? Kíváncsiak lennénk mit fognak mesélni unokáiknak, dédunokáiknak a gyermekkorukról, arról, hogy milyen csínytevéseket követekkel el?

Ha te még fel tudsz idézni magadban régi szép gyermekkori emlékeket, tudsz ma is nevetni rajtuk és ma is úgy éled meg az egészet, mintha ott lennél, nyomj egy lájkot és oszd meg ismerőseiddel is ezt a cikket, hogy minél több ember lássa meg a kettő között a különbséget!

gyerekek játszanak régen és most

Szerző: tudasfaja.com

loading...