Kezdőlap AKTUÁLIS A férj összeállított egy fotósorozatot a feleségével való szórakoztató utazásaikról. Az eredmény...

A férj összeállított egy fotósorozatot a feleségével való szórakoztató utazásaikról. Az eredmény több, mint viccesre sikeredett.

A hosszú autóutak a barátokkal és szeretteinkkel sok előnyt hordoznak magukkal. Például segítségül hívhatjuk az utasokat a navigációban vagy éppen a kaja és a folyadék felszolgálására is használhatjuk őket.

Amikor azonban az egyik Reddit felhasználó, MrMagoo21 utazik a feleségével, semmi ilyesmiről nem lehet szó. Annak szemléltetésére, hogy a felesége hogyan veszi ki a részét a hosszú, közös kocsikázásokból, készített egy fotó összeállítást.

Pavlov kutyájának esetéhez hasonlítanám ezt a szituációt” – jegyezte meg MrMagoo21 a felesége autóutakon való állandó szunyókálásaival kapcsolatban. “Gyerekkorában nagyon könnyen rosszul lett az autós utazások során, ezért az anyukája mindig adott rá neki a hosszú utak előtt gyógyszert, ami minden alkalommal ki is ütötte. Szerintem annyira hozzá idomult ehhez a dologhoz, hogy már egyszerűen az autó motorjának hangjára álomban zuhan.”

A viccet félretéve, miközben élveztük a magányos vezető szórakoztató sorozatát, nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, hogy mennyivel jobb lenne ezeket a fotókat úgy látni az alvó hölgyről, hogy közben nem mozog a jármű.

Vezessetek óvatosan, ne szelfizzetek közben!

loading...