Kezdőlap AKTUÁLIS A 98 éves veterán naponta 10 km-t sétált, hogy meglátogathassa lebénult feleségét...

A 98 éves veterán naponta 10 km-t sétált, hogy meglátogathassa lebénult feleségét a kórházban. Fejezzük ki tiszteletünk őszinte szeretete mellett!

MEGOSZTÁS

A 98 éves Luther Younger bebizonyította a világnak, hogy sem a távolság sem a nehézségek nem állhatnak az igaz szerelem útjába. Két héten keresztül minden egyes nap képes volt 10 km-t sétálni azért, hogy meglátogathassa a feleségét a kórházban.

“A feleségem nélkül semmi vagyok. Nehéz időszak ez, nagyon nehéz.” – mondta Luther.

Luther feleségét, Waverlee-t agydaganattal diagnosztizálták még 2009-ben. Jelenleg a Strong Memorial kórházban van, mivel a rák miatt lebénult.

Luther családja elmondta, hogy az idős úr mindenhová képes elmenni gyalog. Egy keddi napon egy arra járó férfi, Dan Bookhard szúrta ki őt az út szélén bandukolva.

“Az én hitvallásom az, hogy ha látsz egy idős embert, aki nehézkesen közlekedik, ráadásul még az eső is esik, akkor meg kell állnod és fel kell őt venned. Egyszerűen nem tudtam volna csak úgy elhajtani mellette.” – mondta Dan.

Luther lánya elmondta, hogy a szüleit, amint rájöttek, hogy nem tudják magukat ellátni, azonnal magukhoz költöztették, hogy a nővérével gondjukat viselhessék. Megjegyezte, hogy az édesapja igazából önszántából választotta a sétát.

“El tudnám vinni a kórházba, de egyszerűen nem bírja kivárni, hogy megérkezzek. Nagyon türelmetlen.”

Köszönhetően egy nagylelkű adománynak, amelyet a szerettei és idegen emberek gyűjtöttek neki egy GoFundMe oldalon, a felesége kórházi költségei és az oda-vissza utazása is támogatva van anyagilag.

“A feleségem a legjobb dolog, ami történt velem az életben. Mindig a kedvesének szólított, megcsókolt és még az ágyba is behozta nekem a reggelit, ha arra kértem.” – nyilatkozta Luther.

tudasfaja.com

loading...