Kezdőlap AKTUÁLIS A 90 éves nő egyedi bikinijével az internet sztárja lett – Te...

A 90 éves nő egyedi bikinijével az internet sztárja lett – Te kimernél menni ennyi évesen, így a strandra?

Egy 90 éves new south wales-i nő bebizonyította a világnak, hogy senki nem lehet túl öreg ahhoz, hogy egy mesés bikiniben pózoljon. A szóban forgó hölgy Irene Carney, aki egy időre elhagyta az idősek otthonát, hogy családjával együtt egy hajóúton vegyen részt. 

Ahelyett, hogy “korának megfelelő” fürdőruhát választott volna, Irene a barátai és gondozói unszolására valami igazán meglepő darab mellett tette le a voksát. Mondjuk úgy, fiatalosra vette a figurát.

Egy mesés, két részes, piros alapon fehér pöttyös fürdőruhát szerzett be, amely a Seafolly márkanevet viseli.

Irene egy fotó kedvéért megállt, hogy pózoljon egyet a bikinjében. A személyzet egyik tagja pedig felfedezte a bikini márkáját is. Úgy döntöttek, hogy megünneplik Irene bátorságát azáltal, hogy megosztják a fotóját, mondván sokan, akik fele olyan idősek, mint ő sem mernék bevállalni ezt a darabot.

Irene képe azóta vírusként terjedt tova az interneten és több ezer embert inspirált a világon, hogy szeresse a testét és legyen magabiztos a bőrében.

Lehet, hogy Irene kilencven éves, de ez nem akadályozta meg abban, hogy egy piros, kétrészes fürdőruhában élvezze a szabadidejét.

Ugyan a bikini csodásan fest a Seafolly modelljein is, Irene legalább olyan gyönyörű, azzal a magabiztossággal, ahogyan viseli. Ennek tükrében, nem számít, hogy az ember mennyi idős.

Irene rengeteg visszajelzést kapott a Facebookon, többek között:

“Nahát, fantasztikusan néz ki!”

“Gyönyörű! Bárcsak én néznék ki így majd 90 évesen!”

tudasfaja.com

loading...