Kezdőlap AKTUÁLIS A 2 éves kisfiú egyedül mászik fel a medence lépcsőjéhez! A fél...

A 2 éves kisfiú egyedül mászik fel a medence lépcsőjéhez! A fél világ a szívéhez kapott a felvétel láttán!

Kisgyereket ne hagyjuk felügyelet nélkül, mert soha nem lehet tudni, hogy mire képes. A kicsik kiszámíthatatlanok, és bár nem rossz indulatból, de képesek olyan dolgokat tenni, melyek akár életveszélyesek is lehetnek.

Mindig tartsuk szemelőtt őket, soha ne hagyjuk egy 2 évest felülvigyázat nélkül. Ha ezt a videót megnézed, a szíved is gyorsabban fog verni a kezdeti rémülettől. A Wyman család kertjében egy praktikus úszómedence található, mely a kánikulai napokban igencsak hasznos, hiszen kellemes hűsölést biztosít.

Keith Wyman egy 2 éves gyerek, Cody apukája, aki megpróbált valamilyen biztonsági berendezést szerelni a medencére, hogy a gyerek nehogy beleessen. Azonban a gyerekek leleményessége határtalan.

Amint az alábbi felvételen is láthatjuk, a kis Cody teljes nyugalommal mászott felfelé a medencéhez. A szülők még utolsó pillanatban videóra vették a jelenetet, hogy meg tudják mutatni másoknak is, a gyereket igen nehéz “átverni”.

Néhány másodpercig csak nézték a szülők, hogy mi fog történni, majd Cody édesanyja, Tonya odafutott hozzá, hogy megmentse. Ha nem megy oda, a gyerek nyugodt szívvel mászik bele a méretes medencébe. Ebben a korban a gyerekekben még nincs meg az az erős félelemérzet, mint később felnőttként, ezért nyugodtan próbálnak ki bármi, számukra idegen dolgot.

Azért vagyunk mi felnőttek mellettük, hogy szemmel tartsuk őket, és vigyázzunk rájuk. A történtek után a szülők felkeresték a medence gyártóját, és megkérték őket, hogy biztosítsanak egy olyan védőszerkezetet, amely valóban maximális biztonságot nyújt a 2 évesek számára is.

tudasfaja.com

loading...