Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ 9 dolog, amire halálod után “jössz rá”! Ezt érdemes elolvasni!

9 dolog, amire halálod után “jössz rá”! Ezt érdemes elolvasni!

A következő történet két testvérről szól. Kegan öccse, Billy halála után üzent nővérének.

Mindössze 3 hét telt el, hogy Kegan elvesztette öccsét, Billyt. A lány egy napsütéses reggel arra ébred, hogy testvére beszél hozzá. Kegan először arra gondolt, hogy képzelődik, hiszen a gyászt még mindig nem tudta feldolgozni. De mivel a hangokat továbbra is hallotta, úgy döntött, hogy figyelnie kell a szavakra.

A halál után sok minden kitisztul, megvilágosodik, amelyek teljes mértékben ködbe burkolóznak életünk során, nem értjük mi miért történik. Billy most elmondta Kegan-nek a lényeget.

  1. A jelenlegi életünkben előforduló negatívumok nem azért történnek, mert ezáltal vezeklünk az előző életünkben elkövetett bűneinkért.
  2. Még a fogantatásod előtt kiválasztod azt a helyet, azokat a körülményeket, azokat a szülőket, ahová meg fogsz születni.
  3. A halál után rájössz arra, hogy semmi sem állandó, minden változóban van.
  4. Az élet akkor is szép tud lenni, ha nehéz időszakon mész keresztül. Hibázni nem bűn, az mindenkivel előfordul.
  5. Bármit megvalósíthatsz, elérhetsz, mert meg van rá a lehetőséged. Ehhez szeretned, el kell fogadnod önmagad, míg a Földön élsz.
  6. Figyelj oda az apró szépségekre, kedves dolgokra is, mert tulajdonképpen ezek járulnak hozzá ahhoz, hogy boldog légy a Földön.
  7. Minden, amire szükséged van a sikerre, a boldogságra, az ott van benned. Persze, lesznek majd kudarcok, csalódások, de megoldás Te magad vagy!
  8. A szeretet a leglényegesebb dolog földi életünk során. Érezni, pedig a legerősebb dolog.
  9. A halál nem szörnyű, sőt, ez egy teljes átalakulás.

Szerző: tudasfaja.com

loading...